Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex: F.Bahçe'de kalacağım

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, şampiyonluğa olan inancını vurgulayarak, sarı-lacivertli taraftarların kutlamalar için şimdiden bayrak ve flamalarını hazırlamalarını istedi.

Alex, Fenerbahçe Gazetesi'nin yeni sayısında yer alan röportajında, takımının şampiyonluğuyla ilgili olarak ''Fenerbahçe taraftarı ne olursa olsun, sarı-lacivertli bayrakları ile flamalarını hazırlasınlar. Geçen sene onlara yaşatılan üzüntü tekrarlanmayacak'' dedi. Brezilyalı oyuncu, bundan sonra da puan kayıplarının olabileceğini ifade ederek, ''Belki berabere kalacağımız maçlar yine olacaktır. Ama Fenerbahçe taraftarı ne olursa olsun, sarı-lacivertli bayrakları ile flamalarını hazırlasınlar. Onları güzel güzel ütüleyip hazır tutsunlar. Geçen sene onlara yaşatılan üzüntü tekrarlanmayacak. Çünkü takımda herkes sorumluluğunun bilincinde'' diye konuştu.

Alex, Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yönündeki soruyu ise ''Souza ailesi Fenerbahçe'de kalmak istiyor ve Fenerbahçe'de devam edeceğimi biliyorum'' diye cevapladı. Şu ana kadar yöneticilerle bir görüşmesinin olduğunu kaydeden Brezilyalı oyuncu, şunları söyledi: ''İki taraf da birbirinin düşüncelerini biliyor. Önümüzdeki haftalar içerisinde yine bir görüşme olacak. Ama başkan dahil tüm yönetim kurulu üyelerinin bir prensip kararı var. Maçlar ve bu maçlarla ilgili takvim devam ederken, hiçbir oyuncunun transferi ile ilgili bir çalışma yapmayacaklarını, bütün futbolcular gibi birlikte olduğumuz bir yemekte bana da söylediler. ''

SEMİH BREZİLYA'DA OYNAR

Fenerbahçeli futbolcu, gerek şu an eleme gruplarında, gerekse son iki Dünya Kupası'na olsun, Brezilya Milli Takımı'na gitmeyi hak ettiğini düşündüğünü söyledi. Milli takıma gidecek futbolcuların açıklanacağı tarihleri bilmediğini vurgulayan Alex, ''Ama şu anda yeni yapılanmakta olan milli takımda yer alacak yetenekte ve kalitede olduğumu da biliyorum'' dedi. Takım arkadaşı Semih'i de öven Alex, ''Semih, Brezilyalı olsun olmasın, her zaman Brezilya'da top oynayacak kalitede bir futbolcu. Ben her zaman söylüyorum, bana Türkiye'nin en iyi beş futbolcusunu saymamı isterseniz, Semih de Sergen gibi her zaman bu beş futbolcunun içinde yer alır'' diye konuştu.

14.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye en golcü 8. ülke

  Erciyes'e kazanma ruhunu getirdim

  Alex: F.Bahçe'de kalacağım

  Ligde tek maç var: Sakarya-Beşiktaş

  Zico'nun 27 yıllık hayranı geliyor

  Zelenka neden geldiğini anlattı

  Edu'ya 3 maç ceza

  Formula 1'de Bahreyn heyecanı

  Kobe'nin 50 sayısı yetmedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004