Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İnşaatçılar da faizden şikâyetçi

Merkezi Konya’da bulunan Korkmazlar İnşaat’ın sahibi Kemal Korkmaz, daha önce faizler düşük olduğu için inşaat sektörünün hareketli olduğunu, değişen somut bir durum olmamasına rağmen şimdi faizlerin yüksek seyretmesinin konut üretimini sıkıntıya soktuğunu söyledi.


İşsizlik, Ocak’ta yüzde 11’e indi

ANKARA - Türkiye genelinde işsizlik oranı Ocak’ta yüzde 11 olarak gerçekleşti. İşsiz sayısı 2.6 milyona geriledi. İşsizlik oranı Ocak ayında düşüş gös

Kapasite kullanımı Mart’ta arttı

Kapasite kullanım oranı Mart ayında yüzde 81.9 olarak gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, imalat sanayi kapasite kullanım o


  Tekbir’den yeni koleksiyon

25’inci yılını kutlayan ve tesettür giyimin öncülerinden olan Tekbir Giyim, ‘’Sultanların Işıltısı’’ isimli 2007 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu İstanbul Gösteri Merkezinde önceki akşam düzenlediği defileyle tanıttı.


  TPAO, Cudi Dağında petrol arayacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) bu yıl sondaj çalışmalarını arttırarak sürdürecek. Kara ve deniz alanlarında yapılan petrol ve doğal gaz arama ve sondaj çalışmalarını son üç yılda iki katına çıkaran TPAO, bu yıl 72 yeni kuyuda sondaj çalışmaları gerçekleştirecek.


  Şemsi Bayraktar: Çiftçiye kıymet verilmiyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’de çiftçinin olması gereken yer ve değerde olmadığını, kıymet görmediğini savundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004