Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Müdüre suç duyurusu

Mazlum-Der Kocaeli Şubesi, 14 Nisan’da yapılması düşünülen yürüyüşün kalabalığa cop ve biber gazı sıkılarak engellenmesiyle ilgili olarak, Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile görevli polisler hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.


Hayret ve ibretle izliyoruz

Türkiye Sivil Toplum Platformu, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak son günlerde yapılan tartışmaların hayret ve ibretle izlendiğini belirterek,

Şemdinli çözülmeliydi çözülmedi

CHP Diyarbakır Milletvekili Mesut Değer, Şemdinli olaylarını araştırmak için Mecliste kurulan araştırma komisyonunda yaptığı çalışmaları kitap haline


  Erdoğan: Siyasî geçmişim pırıl pırıl

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Sizin fotoğraflarınızın bulunduğu broşürler Kombassan Holding tarafından kullanıldı” sorusuna karşılık, “Benim resminin olduğu herhangi bir broşür vesaire sahte olarak da basılabilir. Bunların hiçbiriyle bugüne kadar ilgim olmamıştır, alakam olmamıştır. Hiçbirini de bugüne kadar refere etmiş birisi değilim. Bu noktada siyasî geçmişim dört dörtlük, tertemiz, pırıl pırıldır” dedi.


  Sezer iddialarını ispatlamak zorunda

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı giderayak söylediği ‘Rejim ve cumhuriyet tehlikededir’ sözlerini kanıtlamalıdır” dedi.


  Doğu’ya kış geri geldi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Ardahan’ın Çıldır ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi. Bölge genelinde gece başlayan aralıklı kar yağışı havaların ısınmasını bekleyen vatandaşları şaşırttı.


  AKP’li başkan darp edildi

AKP Tortum İlçe Başkanı İhsan Tohumcu, darp edildi. Tohumcu, yaptığı açıklamada, önceki gün saat 23.00’te evine giderken sopayla dövüldüğünü belirtti.


  Tunceli’de operasyon: 1 asker şehit

Tunceli’de terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 1 güvenlik görevlisi yaralandı. Operasyonda 6 terörist ölü ele geçirildi.


  Akbulut’a “Yılın Milletvekili” ödülü

AKP Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı T. Ziyaeddin Akbulut, Meclis Haber Dergisi okurları tarafından “Yılın Milletvekili” seçildi.


  İmece usulü Kutlu Doğum

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası faaliyetleri kapsamında Saraççeşme köyünde yapılan faaliyette 40 koyun kesildi.


  Peygamberimizi tanıtım için web sitesi kurdular

“İslâm Peygamberini tüm dünyaya anlatmak” sloganıyla yola çıkan www.sonpeygamber.info web portalı, Kutlu Doğum Haftası’nda açılıyor.


  Muhabbet, İzmir Hilton’a sığmadı

Kutlu Doğum Haftası ve Bediüzzamanın 47. vefat yıldönümü vesilesi ile gazetemiz İzmir temsilciliğince düzenlenen ‘Bediüzzaman’a Göre Hz. Muhammed (asm) ve Sevgi’ konulu panel İzmir Hilton Otelinde kalabalık bir dâvetli katılımıyla gerçekleşti.


  Boğaza 3 yüzer marina

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Boğazı’nda Tarabya, İstinye ve Büyük Bebek koylarına yüzer marina yapmak için proje hazırladıklarını bildirdi.


  Reyhanlı'da kuduz karantinası

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Tarım Müdürü Hamza Sapar, kuduz vak'ası görülen Ahmetbeyli Köyü’ne 6 ay boyunca hayvan giriş ve çıkışlarının yasaklandığını bildirdi.


  Modern çağ, insanı maddeleştiriyor

Doç. Dr. Kemal Sayar, modern çağın insanı maddeleştirdiğini, tüketim kimliğini yaygınlaştırdığını belirterek, “Oysa ruhun gerçek özgürlüğü, daha fazlasını isteme arzusunu frenlemekle mümkündür” dedi.


  Askerî birliklerin gıdası cezaevinden

Ankara’nın Kalecik ilçesinde 70 hükümlünün kaldığı açık cezaevinde, pastörize süt, beyaz peynir, yoğurt, tereyağı üretimi yapılıyor. Cezaveinde kurulan tavuk çiftliğinde bulunan 9 bin 500 tavuktan da yumurta elde ediliyor.


  Uzun süre TV izlemek konuşmayı geciktiriyor

Trabzon Doğum ve Çocuk Bakımevi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Topal, 0-3 yaş arası çocuklarda, uzun süreli televizyon izlemenin konuşma sürecini yavaşlatabileceğini söyledi.


  Aşı Haftası başladı

Ankara İl Sağlık Müdürü Selahattin Şahin, dün başlayan “Aşı Haftası”nın 22 Nisan günü sona ereceğini duyurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004