Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Valilik makamında medeniyetlerin buluşması

Avrupa Birliği Socrates Comenius programı çerçevesinde ve okul ortaklıkları çalışmaları kapsamında Almanya koordinatörlüğünde Polonya ve Portekiz Devletlerinin katılımı ile Fatih Anadolu Lisesi Proje ortağı, okul öğrencileri Adıyaman’a gelerek, Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Altındal ile birlikte Adıyaman Valisi Halil Işık’ı makamında ziyaret ettiler.

Kendi ülkelerinde getirdikleri tanıtıcı yayınları Adıyaman Valisi Halil Işık’a sunan Almanya, Portekiz ve Polonyalı eğitimciler, Türkiye’de ve Adıyaman’da olmanın sevincini yaşadıklarını ifade ettiler. Yabancı eğitimciler, “Bu ziyaret ve proje Türkiye hakkında düşündüklerimizi tamamen değiştirdi. Türk insanını daha yakından tanımamıza fırsat tanımış oldu. Türkiye ve Adıyaman insanı çok misafirperver” dediler.

Avrupa Birliği Socrates Comenius Programı çerçevesinde Okul ortaklıkları proje çalışmalarının Almanya Devleti koordinatörlüğünde, Türkiye, Polonya ve Portekiz Devletlerinin katılımı ile gerçekleştirildiğini belirten Adıyaman Valisi Halil Işık, bu projenin her ülkenin ulusal ajansı tarafından onaylanarak finanse edildiğini ifade etti.

Vali Halil Işık, Socrates Comenius Projesi kapsamında Adıyaman’a gelen ve kendisini ziyaret eden öğrencilere Adıyaman’ı tanıtıcı yayınları ile Nemrut Heykellerinden birer set hediye etti.

Ali KARABİBER

25.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hoca’nın müzesi de fıkra gibi

  Valilik makamında medeniyetlerin buluşması

  Ege’de Risâle-i Nur bilgi yarışması

  Semerkant 2750 yaşında

  Mustafa Necati Sepetçioğlu anıldı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004