Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

 

TÜPRAŞ’tan kitap bağışı

TÜPRAŞ Batman İlköğretim Okuluna, TÜPRAŞ çalışanları tarafından 5 bin kitap bağışlandığı bildirildi.

TÜPRAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, okuldaki 3 öğrencinin, Batman Rafineri Müdürü Şahin Çalbıyık’a mektup yazarak kütüphanelerinin olmaması sebebiyle yeterince kitap okuyamadıklarını söyledikleri bildirildi. Bunun üzerine TÜPRAŞ çalışanları tarafından başlatılan kampanyada, 5 bin kitap toplandığı ve MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık AŞ Kocaeli Şubesinin taşıma sponsorluğunda okula gönderildiği ifade edildi.

16.06.2007


 

"İSMEK 10. Genel Sergisi" başlıyor

stanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK) kursiyerlerinin 2006-2007 eğitim dönemi ürünlerinin yer alacağı, dünyanın en büyük el sanatları sergisi “İSMEK 10. Genel Sergisi” çerçevesinde Feshane’de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bugün Ferhat Göçer konseriyle açılışı yapılacak olan sergide, 198 kurs merkezinde ücretsiz eğitim alan 150 binden fazla İstanbullu’nun, yıl boyunca ürettiği seçme eserler bir festival havasında sergilenecek.

Genel Sergi, 23 Haziran’a kadar Feshane Kültür Merkezi’nde görücüye çıkacak. Ayrıca sergide çeşitli etkinlikler de yer alıyor. Genel sergi çerçevesinde paneller, konserler ve ödül törenleri düzenlenecek.

16.06.2007


 

Korsanlar rekor kırdı

Karayip korsanlarının hasılat gemisi tam yol ilerlemeye devam ediyor. Serinin üçüncü halkası ‘’Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu’’, 20 günde uluslar arası hasılatta 500 milyon doları aşarak rekor kırdı.

Sinema sektörü yayın organı Variety’nin internet sitesinde yer alan habere göre, korsanların üçüncü macerası, uluslar arası hasılatta (Kuzey Amerika sinemaları hariç bütün dünya) ‘’Örümcek Adam-3’’ filminden daha hızlı bir şekilde 505.6 milyon dolar hasılata ulaştı.

/ ANKARA

16.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004