Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Vergi borçluları açıklandı

Vergi daireleri, 2006 yılı sonunda vadesi geçtiği halde ödenmeyen 125 bin YTL ve üzerindeki vergi borçlarını ilan etmeye başladı. Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre önceki gün başlayan ilan süreci, 16 Ağustos’a kadar sürecek. Listeler, 3 Eylül 2007 tarihinden itibaren de Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesinde yayımlanacak.


İran'la doğalgaz anlaşması olumlu

Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, İran’la yapılan doğalgaz anlaşmasının enerjide sadece bir kaynağa bağlı ka

Boeing'ten, Konya'ya yatırım incelemesi

Dünyanın önde gelen Amerikan uçak yapım firmalarından Boeing, tamir ve bakım hizmeti satın almak üzere 100 kişilik Bakım Merkezi kurmak için, Konya’da


  Türk Telekom: Aleyhimize verilmiş bir karar yok

Ücretlendirme konusunda, ‘’Türk Telekom aleyhine verilmiş bir karardan söz edilebilmesinin mümkün bulunmadığı’’ kaydedildi. Türk Telekom’dan yapılan yazılı açıklamada, bir abonenin, ücretlendirmenin iptali talebiyle 21 Nisan 2006 tarihinde, Karaman 1. Asliye Hukuk Mahkemesine (Tüketici Mahkemesi sıfatıyla) dava açtığı, şirketin söz konusu davaya 18 Mayıs 2006 tarihli cevap dilekçesi ile cevap verdiği belirtildi.


  Fındık fiyatına ‘avro’ isteği

Dünya Fındık Üreticileri Birliğinin kurulmasına yönelik ilk adımı atarak ortaklık sözleşmesi imzalayan Giresun Ziraat Odası ile İtalya Fındık Üreticileri Kooperatifi, ürün fiyatının ‘avro’ olarak ortak belirlenmesi amacıyla çalışma başlattı.


  Habur’dan yapılan ihracat azaldı

Cizre Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Adnan Elçi, Habur Sınır Kapısı’ndan yapılan ihracatta büyük düşüş olduğunu söyledi.


  TMSF, 19 taşınmazı satışa çıkaracak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri yaklaşık 20 milyon YTL olan 19 taşınmazı, bugün satışa çıkaracak.


  Bor pazarında talep artıyor

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, bor pazarında artan talebin karşılanamaması nedeniyle bir taraftan yatırımlar devam ederken, bazı ürünlerin ‘hizmet alımı’ yoluyla üretilmesi için ihaleye çıkıldığını bildirdi.


  Havayolları da seçime hazırlanıyor

22 Temmuz Pazar günü yapılacak genel seçimler sebebiyle karayolu taşımacılığına olduğu gibi havayolu taşımacılığına da büyük talep var.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004