Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sağlam: Huzuru bozmayalım

Konyaspor karşısında aldıkları galibiyetten sonra lige iyi başlamanın kendileri için çok önemli oluduğunu dile getiren Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin aleyhine açılan pankartlarla ilgili olarak, "Havamızın bozulmasına Beşiktaş'ı seven insanlar izin vermesin" dedi.

KAYIPSIZ BAŞLAMAK ÖNEMLİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, lige kayıpsız başlamalarının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Konyaspor karşısında aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Sağlam, ‘’Maçta bir çok gol pozisyonuna girdik. Direkten dönen topumuz oldu, ama sadece 1 gol atabildik. Taraftarımıza heyecan dolu maçlar yaşatmak istediğimizi söylemiştik, ama bu türlü heyecanı kastetmemiştik. Yine de bizim için çok önemli bir galibiyetti. Çünkü Konyaspor çok iyi bir ekip’’ diye konuştu.

Maçta bazı hatalarının olduğunu, bunları da en aza indirmeleri gerektiğini kaydeden Sağlam, ‘’Her geçen maç biraz daha iyiye gidiyoruz. Takımımın şu andaki durumundan memnunum’’ dedi.

SİNAN ENGİN’E DESTEK

Sağlam, Çarşı Grubu’nun maç öncesi genel menajer Sinan Engin’in aleyhine açtıkları pankartların hatırlatılması üzerine şunları söyledi: ‘’Bizler Sinan Engin’i çok seviyoruz. Sinan Engin takıma olumlu şekilde katkıda bulunuyor. Çok güzel bir ekibimiz var. İyi bir çalışma ortamımız var. Güzel bir hava yakaladık. Havamızın bozulmasına Beşiktaş’ı seven insanlar izin vermesin. Beşiktaş’ı seven herkesin olumlu şekilde katkıda bulunmasını istiyoruz. Lütfen huzuru bozacak hareketlerden kaçınılsın.’’

Taraftarların maç öncesi ve sonrasında kendisine sevgi gösterilerinde bulunmalarıyla ilgili olarak da Ertuğrul Sağlam, ‘’Bunlar bizi mutlu ediyor, ama bir yandan da sorumluluğumuzu arttırıyor. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

GÖZLER ZÜRİH'E ÇEVRİLDİ

Beşiktaş’ta gözler Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre’nin FC Zürih takımıyla yapılacak karşılaşmaya çevrildi. Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla FC Zürih maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Tekniğe dayalı bireysel çalışmaların ardından oyuncular küçük sahada çift kale maç oynadı. Bu arada antrenmana tedavileri devam eden Murat Şahin, Mehmet Yozgatlı, Koray ve Rüştü katılmadı.

BOBO'NUN BOŞU YOK

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Bobo, siyah-beyazlı forma altındaki gollerine Konyaspor maçında da devam etti. Beşiktaş’ın Fenerbahçe ile oynadığı TFF Süper Kupa ve Moldova’nın FC Sheriff takımıyla deplasmanda yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında toplam 3 gole imza atan Bobo, Konyaspor önünde de takımını 37. dakikada attığı golle 1-0 öne geçirdi. Siyah-beyazlıların, 2010 yılında bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak, ücretinde iyileşme yaptığı Brezilyalı genç futbolcu, henüz sezon başında resmi maçlarda 4 gole ulaşmış oldu.

ÖNER: İSTENİRSE TRANSFER YAPARIZ

Turkcell Süper Lig’de Konyaspor’u 1-0 yenerek lige galibiyetle başlayan Beşiktaş’ta sezona iyi başlamanın sevinci yaşanıyor.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, ‘’3 hafta sonra Beşiktaş’ı herkes beğeniyle izleyecek. Camianın da el ele verip takımın arkasında olması gerekiyor. Başka şeylerle uğraşmayıp, birlik olup, iyi yolda gitmek istiyoruz’’ diye konuştu.

Öner, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam’ın istemesi halinde transfer yapabileceklerini söyledi. Öner, Sağlam’ın da özellikle forvet oyuncusu konusunda zaman zaman görüş belirttiğini hatırlattı.

Beşiktaşlı taraftarların, futbol takımının genel menajeri Sinan Engin’e gösterildiği tepki konusunda görüşlerini açıklayan Kenan Öner, konunun büyütülmemesi gerektiğini ve iyi bir Sinan Engin’in takıma katkıları olacağını dile getirdi.

13.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sağlam: Huzuru bozmayalım

  Engin: Biz sert bir elmanın iki yarısıyız

  Aykut: Ayağımız yere basacak

  Nurullah Sağlam: İyi maç oldu

  Tampon bölgelerin biletleri satılmayacak

  Çin'e yenilen Yıldız Kızlar, Dünya 2.'si oldu


 Son Dakika Haberleri