Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

REKORLA BAŞLADI

Galatasaray’ın milli futbolcusu Hakan Şükür, geçen sezon yakalayamadığı gol rekorlarına, bu sezon ligin başında ulaşmayı başardı. Türk futbol tarihine damgasını vurarak, gözünü Metin Oktay ve Tanju Çolak’ın gol rekorlarına diken deneyimli futbolcu, Turkcell Süper Lig’de geçen sezon gol yollarında umduğunu bulamadı.


Fener taraftarı turkuazı sevdi

Fenerium mağazalarında kısa süre önce satışa çıkan turkuaz renkli Fenerbahçe özel forması, taraftardan yoğun ilgi görüyor.

Beşiktaş, Zürih yolcusu

Beşiktaş, Zürih takımıyla yarın oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı için bugün İsviçre’ye gidecek.


  Kayseri’yi iyi günler bekliyor

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligin ilk maçında iyi bir başlangıç yaptıklarını ve devamını getirmek istediklerini belirtti.


  Karasu: Üç puanı kaçıran Bursa'ydı

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, Denizlispor karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini, ancak sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını bildirdi.


  Yenilenen Antep’te galibiyet sevinci

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yeni oluşan bir takım olmalarına rağmen, ligin ilk maçını galibiyetle bitirmelerinin çok önemli olduğunu söyledi.


  G. Birliği'nde hedef Avrupa

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, ‘’Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak, bu sezon bunu başaracağız’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri