Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Erciyes, Kayseri'yi sevince boğdu

Süper Lig'den Türkiye 1. Ligine küme düşerek burada mücadele edecek Kayseri Erciyesspor'in, UEFA kupasında deplasmanda aldığı beraberlik herkesi sevindirdi.

Erciyesspor aldığı bu beraberlikle rövanş maçı için yakaladığı büyük avantajla birlikte tur hesaplarını da tutturmuş olacak. Maccabi Tel Aviv karşısında galibiyeti kaçırdıklarını ifade eden Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, 30 Ağustos tarihindeki rövanş maçında hedeflerine ulaşacaklarını dile getirdi. Ligden düştüğü için UEFA Kupası'nda yeni oluşturduğu genç kadroyla pek şans tanınmayan Bulut, futbolcularını tebrik ettiğini söyledi.

KAYSERİ'DE TUR ATLAMALIYIZ

İsrail'de iyi bir mücadele ortaya koyduklarını dile getiren Bulut, maçın son bölümünde oyunun kontrolünü ellerine geçirdiklerini ancak yakaladıkları fırsatları iyi değerlendiremediklerini açıkladı. Mehmet Bulut, galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Kayseri'de oynayacağımız rövanş maç için önemli bir avantaj yakaladık. Bunu iyi değerlendirip tur atlayacağımıza inanıyorum. Rakibimiz güçlü bir ekip olmasına karşın iyi bir mücadele ortaya koyduğumuza inanıyorum" diye konuştu. Maçta iyi bir performans sergileyen kaleci Yusuf, Erciyesspor'un ikinci ligde olmasından dolayı küçümsendiğini gördüklerini anlatarak, "Buna en iyi cevabı sahada verdik. Herkes gördü. İyi bir takımımız. Güçlü bir ekibimiz. Hedefimiz kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak olacaktır" dedi.Erciyesspor'un deplasmanda golünü kaydeden İlhan, iyi bir futbol ortaya koyduklarını dile getirerek Türkiye'ye avantajlı bir skorla döndüklerini dile getirdi. İlhan, takım olarak turu atlayacaklarına inandıklarını söyledi.

18.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ASLAN KOMUTAYI ELE ALDI

  Fatih Tekke'nin transferinde son pazarlık

  Kasımpaşa'yı Beşiktaş maçı heyecanı sardı

  Erciyes, Kayseri'yi sevince boğdu

  F.Bahçe Kadıköy'de G.Antep'i ağırlıyor

  Efes Cup'ta araba kazanma fırsatı

  25 yaşında teknik direktör oldu

  Serhat Anderlecht'te kadroya girecek mi?

  Eczacıbaşı'dan başarılı voleybolculara ödül

  Beşiktaş'tan forma teşekkürü

  Bursaspor-G.Saray biletleri satışa çıktı

  Atalay: Dış sahalarda gece maçı oynanacak


 Son Dakika Haberleri