Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Müşerref telaşlandı

Pakistan’da olağanüstü hâl ilan eden Devlet Başkanı Pervez Müşerref, ABD’nin ülkedeki demokratik sürecin askıya alınması sebebiyle yardımları kesmesi ya da azaltması olasılığına karşı Kongre üyeleriyle temasa geçti.


Pakistan’da OHAL devam ediyor

Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref’in, uluslararası alanda tepkilere yol açan olağanüstü hal ilanının 2 ya da 3 hafta içinde sona erebileceği bel

ABD imajını değiştirmeli

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (CSIS) tarafından yayımlanan raporda, ABD’nin dünyadaki imajının bozulmaya ve etkisinin yıkılmaya başlad


  Hillary seçilirse Blackwater’i kapatacak

ABD’de gelecek yıl yapılacak başkanlık seçimlerinin favori Demokrat aday adayı Hillary Clinton, seçilmesi halinde, Irak’ta sivilleri öldüren Blackwater gibi özel güvenlik şirketlerinin faaliyetlerine son vereceğini açıkladı.


  Neçirvan Barzani: PKK’yı kınıyoruz

Irak’ın kuzeyindeki yerel yönetimin yetkilisi Neçirvan Barzani, terör örgütü PKK’nın saldırılarını kınadıklarını belirterek, bu örgütün yaptıklarının Kürt halkının zararına olduğunu söyledi.


  İsrail ordusu zorda

İsrail’de zorunlu askerlik hizmetinden kaçan gençlerin sayısının rekor düzeyde artış kaydettiği bildirildi.


  Afganistan’da yas ilân edildi

Afganistan’da yaşanan kanlı saldırıdan ötürü 3 gün yas ilan edildi.


  Malezya’dan hoşgörü mesajı

Malezya Başbakanı Abdullah Ahmed Bedevi, ülkede çoğunluğu oluşturan Müslümanları, diğer dinlerin mensuplarına saygı göstermeye çağırdı.


  4 bacak ve 4 kollu kız kurtarıldı

Hindistan’da 4 bacak ve 4 kolla dünyaya gelen 2 yaşındaki küçük Hint kızı Lakşimi Tatma’nın normal bir vücuda sahip olması için yapılan ameliyat başarıyla tamamlandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri