Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bir koyup beş aldılar

Parasını, Türkiye’de faiz ve borsada değerlendiren yabancı yatırımcı bir koyup yaklaşık 5 aldı. 2002 yılında Türkiye’ye bin dolar getirerek Borsa ya da faize yatıran yabancının bu birikimi kurdaki düşüşün de etkisiyle 4 bin 376 dolara çıktı. Yabancı spekülatörlerin dolar bazında yıllık getirisi yüzde 60 dolayında bulunuyor.


Kiremitlerin yerini, güneş pili alacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, ‘’Enerji üretimi konusunda yeni hedef, güneştir. Belki de yakın gelecekte binaların üzerindeki kiremitle

Tarım Kredi, TMO’ya özendi

Üreticiye tohum ve zirai ilacın yanında kredi veren Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Akdeniz Bölge Müdürlüğünün, deneme amaçlı alım yaptığı ayçiçeğ


  Telekom işçilerine sendikadan ödeme

Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Akcan, yaklaşık 26 gündür grevde olan Türk Telekom çalışanlarına ayın 15’inde ödeme yapacaklarını söyledi.


  Grev vatandaşı mağdur ediyor

Türk Telekom çalışanlarının 24 gündür sürdürdüğü grevde vatandaşlar, mağdur oluyor. Haber-İş Sendikası’na göre arızalı telefon sayısı 10 bini geçti.


  Hak-İş Genel Kurulu 24-25 Kasım’da

Hak-İş’in 11. Olağan Genel Kurulu 24-25 Kasım’da Ankara’da toplanacak. Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, genel kurulun 9 sendikadan 418 delegenin katılımıyla toplanacağını söyledi.


  Reel sektör dertlerine çözüm bekliyor

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, reel sektörün sorunlarının çığ gibi büyüdüğünü belirterek, ‘’Reel sektörün sorunları çözüm beklemektedir’’ dedi.


  Uyum’dan geleceğe yatırım

Uyum Gıda A.Ş. Sosyal Sorumluluk çalışmalarını sürdürüyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri