Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ersun Yanal ‘disiplin’ dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Trabzonspor olarak gelecek maçlarda daha disiplinli bir takım olmayı sağlamak amacımız olacak. Şu anda çok fazla değişiklik alternatifimiz yok"^dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, 2-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından takımın oyunundan memnun olduğunu söyledi. Karşılıklı ataklarla geçen iyi bir maç oynandığını kaydeden Kurtar, rakipleri Trabzonspor’un yeni bir yapılanma içinde olduğuna dikkat çekti. Golü erken bulduklarını ifade eden Kurtar, ‘’Karşılıklı ataklar vardı, iyi bir maç oldu. Sonuçta 2-0 kazandık, tabii ki, memnunum’’ diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise maçın ilk yarısında yeterince etkili olamadıklarını ve rakibin duran toplarla pozisyon üreterek öne geçtiğini belirtti.

Maçın ardından Yanal, şöyle konuştu: ‘’İkinci yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Ceza sahası içinde çok net gol pozisyonları vardı. Sadece top çizgiyi geçmedi. Son 10 dakikada bütün riskleri aldık. Bu bölümde rakibimiz kontrataktan ikinci golü buldu. Trabzonspor olarak gelecek maçlarda daha disiplinli bir takım olmayı sağlamak amacımız olacak. Şu anda çok fazla değişiklik alternatifimiz yok.’’

11.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millîler, 2008 için son kez toplanıyor

  F. Bahçe, ligde de üç puan peşinde

  Moralsiz G. Saray, Korkmaz’a karşı

  Ersun Yanal ‘disiplin’ dedi

  Carlos, Realli yöneticileri suçladı

  Sivas’ta millî gurur

  M. Okur’dan 13, Hidayet’ten 21 sayı


 Son Dakika Haberleri