Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Türkiye, Orta Asya'ya da gereken önemi vermeli

Washington’daki muhafazakar düşünce kuruluşu Hudson İnstitute’nun uzmanlarından Zeyno Baran, Türkiye’nin Orta Asya’da rolünü arttırma girişiminde olduğunu belirtirken, Rusya ve İran ile yakınlaşmasının sıkıntı meydana getirebileceğini söyledi.


Zebari: Sınır ötesi ihtimali azaldı

Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, Türkiye’nin Irak’ın kuzeyinde yuvalanan PKK terör örgütüne karşı sınır ötesi bir operasyon ihtimalinin daha iyi b

İran, uranyumda ısrar ediyor

İran yönetimi, BM Güvenlik Konseyi kararlarına rağmen uranyum zenginleştirme çalışmalarını durdurmayacağını yineledi.


  ABD’de ekonomik endişe

Amerika’da gerçekleştirilen bir kamuoyu yoklaması, halkın sadece yüzde 13’ünün ekonomik gidişattan endişe duymadığını ortaya çıkardı.


  Tutuklu muhalifler serbest

Pakistan’da 3 Kasım’da ilân edilen olağanüstü hal uygulaması uyarınca tutuklanan veya ev hapsinde tutulan 3400 civarında kişi serbest bırakıldı.


  Fransa’da grev dalgası

Fransa’da ulaştırma sektöründe yaşanan grev yedinci gününe girerken sendikalar milyonlarca kamu çalışanının da bir günlük greve gitmesi çağrısında bulundu.


  PKK’ya karşı sıkı tedbirler

Irak’ın kuzeyinde bölgesel yönetim, terör örgütü PKK’nın yuvalandığı Kandil Dağı etrafındaki sıkı tedbirlerini sürdürüyor. Kandil Dağı çevresinde kurulan kontrol noktalarında sıkı kedbirler alınırken, peşmergeler bölgedeki yeni uygulama kapsamında araçları aramadan geçiriyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri