Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Gökhan satılık değil

Fenerbahçe Kulübü, son haftaların başarılı genç futbolcusu Gökhan Gönül'ün bonservis bedelinin 10 milyon avro olduğu yolundaki haberleri yalanladı. Kulüp ayrıca Sivassporlu Mehmet Yıldız ve Schalke'nin golcüsü Kuranyi'nin transfer edileceği haberlerinin de gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, son haftalarda gösterdiği performansla göz dolduran genç futbolcusu Gökhan Gönül'ün satılık olmadığını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, genç futbolcuyla ilgili basında, son zamanlarda birçok haberin yer aldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: ''Futbolcumuzun gerek takımında gerek ise milli takımda sergilediği futboldan son derece memnunuz. Ancak bazı gazeteler, Gökhan hakkında birçok asılsız ve ileride futbolcumuza zarar verecek haberler yapmaktadır. Bugün bir gazete oyuncumuzun bonservis bedelinin 10 milyon avro olduğunu iddia etmektedir. Her şeyden önce bu oyuncumuz satılık değildir. Sezon başında sözleşme imzaladığımız Gökhan'ı satmayı düşünmüyoruz. Dolayısıyla da bu oyuncumuz için düşünülmüş ya da istenilen bir bonservis bedeli söz konusu değildir.

RIDVAN DİLMEN ÖNERMEDİ

Ayrıca aynı haberde Gökhan'ın takımımıza sayın Rıdvan Dilmen tarafından önerildiği şeklinde ifadeler yer almaktadır. Gökhan, teknik heyet ve antrenörümüz Zico'nun yönetime sunduğu raporda olan ve yönetimin de bunun üzerine önce eski hocası Metin Diyadin ile görüşerek transfer ettiği bir oyuncumuzdur. Gökhan, kulüp dışından kimsenin tavsiyesi ya da aracılığı ile alınmış bir oyuncu değildir. Başarılı bir oyuncu hakkında hemen satılıyor şeklinde haberler yapmanın, transfer bedelleri ya da bonservis bedelleri belirlemenin ne oyunculara, ne kulüplere ne de basına hiçbir faydası olmadığı gibi uzun vadede bu tür haberlerin sıkıntılar yaratabileceğinin göz önünde bulundurulması gerekmektedir.''

MEHMET YILDIZ VE KURANYİ

Fenerbahçe Kulübü, gündemlerinde transferin olmadığını da açıkladı. Açıklamada, Sivassporlu futbolcu Mehmet Yıldız'ın transfer edileceğine dair haberlerin asılsız olduğu bildirilerek, ''Mehmet Yıldız ile ilgili kesinlikle bir transfer çalışmamız ya da girişimimiz söz konusu değildir. Bu oyuncuyu transfer etmek gibi düşüncemiz yoktur. Fenerbahçe kulübü'nün gündeminde transfer yoktur. Hiçbir oyuncumuzu göndermeyi düşünmediğimiz gibi herhangi bir oyuncu transfer etmeyi de düşünmemekteyiz'' denildi. Ayrıca, kulübün Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Brezilyalı Kevin Kuranyi ile ilgilendiği şeklindeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

22.11.2007


 

Kezman, İnter'e karşı oynamak istiyor

Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Mateja Kezman, geçirdiği ameliyat sonrası beklenenden çabuk iyileştiğini ve kendisini iyi hissettiğini söyledi.

Geçirdiği ameliyat sonrası, ülkesinden dönerek topla çalışmalara başlayan Mateja Kezman, yaptığı açıklamada, ameliyat sonrası iyileşme sürecinin hızlı geçtiğini belirterek, ''Beklenenden daha çabuk iyileştiğimi düşünüyorum. Bana ameliyattan sonra 5 hafta süre vermişlerdi. Oysa ben 18 gün sonra, topla tüm hareketleri yapmaya başladım. Önümüzdeki salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız Inter maçı için kendimi hazır hissediyorum. Dizimdeki şişlik indi'' diye konuştu. Sırp futbolcu, Fenerbahçe'nin başarısı için her şeyi yapacağını ifade ederek, şunları kaydetti: ''Fenerbahçe benimle anlaşma imzalarken, önüme koyduğu tüm hedefleri gerçekleştirdik. Bizden 100. yılda şampiyon olmamız, Süper Kupa'yı kazanmamız ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edip iyi yerlere gelmemiz istenmişti. Tüm bunlar gerçekleşti. Ameliyatım sonrası çalışmalarımı iyi bir şekilde sürdürdüm. Moral olarak da iyi bir seviyeye geldim.'' Ülkesinde bulunduğu sürede Fenerbahçe'nin maçlarını takip ettiğini dile getiren Kezman, ''Benim olmadığım süre içerisinde Semih çok üstün bir performans gösterdi. Çok iyi maçlar çıkardı. Semih'i her zaman destekliyorum. Takımda şu anda çok iyi iki tane forvet oyuncusu var. Bu da Fenerbahçe için iyi bir şey'' diye konuştu.

22.11.2007


 

Takımın kaptanı İbrahim Üzülmez

Beşiktaş Kulübü, futbol takımında kaptanlığın el değiştireceği iddialarını yalanladı.

Siyahbeyazlı kulüpten yapılan açıklamada, dün bir gazetede, ''Kaptan Değişiyor'' başlığı ile yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şöyle denildi: ''Haberde yer alan, devre arasında İbrahim Üzülmez'den kaptanlık görevinin alınarak, İbrahim Toraman'a teslim edileceği iddiası tamamen asılsızdır. İbrahim Üzülmez, futbol takımımızın kaptanı olarak sorumluluklarını layıkıyla yerine getirirken, İbrahim Toraman da ikinci kaptanımız olarak görevini yapmaktadır.''

22.11.2007


 

Trabzon taraftarıyla buluşuyor

Trabzonspor, Süper Lig'de 25 Kasım Pazar günü Galatasaray ile yapacağı karşılaşmayla, 105 gün sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarının önüne çıkacak.

Ligin ilk haftasında Sivasspor karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alan ve bu cezasını Ankaraspor maçında dolduran bordo-mavililer, Galatasaray maçıyla taraftarıyla buluşmuş olacak. Bordo-mavililer, aldıkları ceza gereği Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Konyaspor, Beşiktaş ve Ankaraspor maçlarını seyircisiz oynamak zorunda kalmıştı. Karadeniz ekibi, söz konusu 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı.

TARAFTARLAR HAZIRLANDI

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, stadın yaklaşık 20 bin kişi kapasitesinin bulunduğunu belirterek, ''Stada gelen herkese Trabzonspor ve Türk bayrağı dağıtacağız'' dedi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nı karnaval yerine dönüştüreceklerini belirten Özal, ''Trabzonspor'un her zaman yanındayız. Galatasaray maçıyla uzun süre sonra takımımızla buluşmuş olacağız. Kötü günde de takımımızın yanında olup takımımıza destek vereceğiz'' diye konuştu.

22.11.2007


 

Türk atletizmin kalbi Monaco'da atacak

Atletizmde 2010 Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği için aday olan Türkiye'nin kalbi, bu hafta sonu Monaco'da atacak.

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından düzenlenen dünyanın sayılı organizasyonları arasında yer alan şampiyonaya ev sahipliği yapabilmek için aday olan Türkiye'den İstanbul ile Katar'dan Doha kentleri, Monako'da yapacakları son sunumun ardından, 24 Kasım Cumartesi günü 27 kişilik IAAF Yönetim Kurulu'nun vereceği kararı bekleyecek. Genel Müdür Mehmet Atalya başkanlığındaki Türk heyeti bugün yola çıkacak.

22.11.2007


 

F.Bahçe Alman Brose'i ağırlıyor

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki 5. maçında bugün İstanbul'da, Almanya'nın Brose Baskets takımıyla karşılaşacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.15'de başlayacak karşılaşma 24 televizyonundan naklen yayınlanacak. Grupta geride kalan 4 hafta sonrasında 2 galibiyet ve 2 yenilgisi olan Fenerbahçe Ülker, averajla 4. sırada bulunurken, henüz galibiyetle tanışamayan Alman takımı ise son sırada yer alıyor.

22.11.2007


 

Hakan ve Lincoln idmana çıkmadı

Galatasaray, Süper Lig'de 25 Kasım Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda salı günü yaptığı çalışmada girdikleri ikili mücadelede sonucunda sakatlanan Hakan Şükür ve Lincoln'un antrenmana katılmadıkları belirtildi.Hakan Şükür'ün çarpmaya bağlı oluşan diz ağrılarının daha iyi olduğu, ancak aynı pozisyonda kronik sakatlığı olan ayak parmağına aldığı darbe yüzünden, çalışmada yer alamadığı açıklandı. Aynı pozisyonda sakatlanan Lincoln'un da sol diz kapak kemiği ve sol diz iç yanında süren ağrılarının tedavisi nedeniyle antrenmanda yer almadığı belirtildi.

22.11.2007


 

Roberto Carlos forma imzalıyor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, bugün taraftarlarla imza gününde buluşuyor.

Yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta açılan ve Fenerbahçeli eski oyunculardan Selçuk Yula'nın sahibi olduğu Fenerium mağazasında taraftarlar ile biraraya gelecek olan Roberto Carlos, burada düzenlenen imza gününde katılımcıların ürünlerini imzalayacağı kaydedildi.

22.11.2007


 

Drogba'ya Real Madrid kancası

Futbolda yaklaşan ara transferin en büyük bombasını da Real Madrid patlatmaya hazırlanıyor.

İspanya Ligi La Liga'nın iddialı takımlarından Real Madrid, Drogba için 30 milyon pound önerirken, teklife sıcak bakan Londra ekibinin de gözü Anelka'da Sezon başında 130 milyon euro harcayarak, rekor kıran Real Madrid, uzun süredir takip ettiği Drogba için en yüksek teklifi yapan ekip durumuna geldi. Daha önce Fildişili yıldızı Milan da istemiş ancak bonservisinin yüksek olması nedeniyle geri adım atmıştı. Haftalık 100 bin pound alan Drogba'nın hücum hattında farklılık getireceğine inanan Mijatovic, bu transferi yaza kalmadan halletmek istiyor. Real Madrid sportif direktörünün önümüzdeki günlerde Londra'ya giderek transferi bitirmesi bekleniyor.

22.11.2007


 

Chelsea, Anelka'nın peşinde

İngiliz Mirror gazetesi, Chelsea'nin Drogba'dan oluşacak bu boşluğu Anelka ile doldurmanın hesaplarını yaptığını yazarken, Grant'ın Anelka ile görüşüp anlaştığını da iddia etti.

Fransız futbolcu için Bolton 12 milyon pound istiyor. 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katarak, hücum gücünü Premier Lig'in en formda forvetiyle takviye edecek olan Chelsea, böylece sorunlu bir isimden de kurtulmuş olacak. Bu arada Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Premier Lig'de 6 maçı kaçırması beklenen 29 yaşındaki Drogba, daha önce zorla Chelsea'ye transfer olduğunu söylemiş, son olarak da Pekin Olimpiyatları'nda forma giyeceğini belirterek Ağustos'ta da takımını yalnız bırakacağını ifade etmişti. Bu gelişmeler, Drogba'yle Chelsea'nin bağlarının kopmasına yolaçtı.

22.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri