Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe Semih ile coşuyor

Bu sezon ilk 11'de forma giydiği 9 maçın 7'sinde gol atan Semih Şentürk sarı-lacivertli ekibin önemli oyuncularından birisi oldu.

Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, takımının gol yollarındaki en etkili isimlerinden birisi oldu. Bu sezon ilk 11'de forma giydiği 9 maçın 7'sinde gol atma başarısı gösteren Semih, sarı-lacivertli ekibin ilk 11 kişilik kadrosunun vazgeçilmezleri arasına girdi. 1999-2000 sezonunda Fenerbahçe PAF takımına transfer edilen, 2002-2003 sezonundan bu yana aralıksız (A) takımda yer alan Semih, bu sezon kendisine verilen şansları iyi değerlendirerek büyük çıkış yakaladı.

Fenerbahçe'nin, Süper Lig'de en golcü oyuncusu olan Semih, ligde 7, Avrupa kupalarında da 1 gol attı. Sakatlığı nedeniyle sezonun ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kadroda yer almayan Semih, ilk 11'de yer aldığı 2. haftadaki Gaziantepspor mücadelesinde ilk golünü attı.

Üst üste 3 hafta yedekler arasında yer bulup, 6. haftadaki Bursaspor maçında yine ilk 11'de sahaya çıkan Semih, deplasmandaki maçı da golsüz geçmedi. Bursaspor maçından sonra Zico'nun üst üste 2 hafta yine yedekler arasında yer verdiği Semih, 9. hafta Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkarak takımının maçtaki ilk golüne imzasını attı. Ligin 9. haftasından itibaren her hafta ilk 11'de yer alan Semih, Konyaspor maçından sonraki haftalarda da rakiplerinin filelerine toplam 4 gol attı.

10.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KADIKÖY'DEN ÇIKIŞ YOK

  Yenilgisiz takım kalmadı

  F.Bahçe Semih ile coşuyor

  Beşiktaş Porto'da

  Zico: Kezman sakin olursa formayı alır

  Çabuk çözüldü


 Son Dakika Haberleri