Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kral Sivas yolcusu mu?

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Hakan Şükür gibi kariyerinde UEFA Şampiyonluğu, Süper Kupa Şampiyonluğu, en az 67 kez lig şampiyonluğu olan bir futbolcunun Sivasspor'da oynaması bize gurur verir. Eğer böyle bir şans yakalarsak biz mutlu oluruz. Sivasspor'da oynarsa çok da faydalı olacağı kanaatindeyim" dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz,''Eğer istediğimiz noktaya gelirse Mehmet Yıldız'ı verebiliriz. Profesyonel dünyada da bu gayet doğal. Hocamızın, Mehmet Yıldız'ı başka takıma göndermemiz halinde uygulayacağı (B) planı hazır'' dedi. Otyakmaz, kulüp tesislerinde, Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın da katıldığı yönetim kurulu toplantısının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarının sorularını cevapladı.

MEHMET YILDIZ'IN TRANSFERİ

Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili bir soru üzerine Otyakmaz, şunları söyledi: ''Eğer eksiklerimizi giderebileceğimiz transferleri yapabilecek bütçeyi oluşturabilirsek, Mehmet Yıldız gibi bir silahı tabii ki rakiplerimize kaptırmak istemeyiz. Mehmet Yıldız, eğer satılacaksa önümüzdeki sezon sonunda da satılabilir. Ama gerçekçi olmak lazım. Takımımızın omurgası sakatlandı, çok önemli eksikliklerimiz var. Ve bunların yerini doldurabilecek kalitede transferlere ihtiyacımız var. O yüzden bu transferleri gerçekleştirmek için sıcak paraya ihtiyacımız var. Şu anda da en çok para eden şey Mehmet Yıldız. Eğer istediğimiz noktaya gelirse Mehmet Yıldız'ı verebiliriz. Profesyonel dünyada da bu gayet doğal. Hocamızın, Mehmet Yıldız'ı başka takıma göndermemiz halinde uygulayacağı (B) planı hazır. Eğer Mehmet Yıldız'dan ayrılırsak onun yerini doldurmaya çalışacak yine o kalitede transferleri mutlaka yaparız.''

HAKAN ŞÜKÜR MUTLU EDER

Otyakmaz, Hakan Şükür'ün Sivasspor'a transfer olduğu şeklinde haberler bulunduğunu belirtilmesi üzerine, ''Hocamıza böyle bir soru yöneltildi, o da Hakan Şükür ile çalışmaktan mutlu olacağı yönünde bir cevap verdi. Bu transfer gerçekleşti anlamına gelmez. Sadece Hakan Şükür ile ilgili düşüncelerini açıkladı hocamız'' dedi. Hakan Şükür hakkında kendilerinin de teknik direktörleri Bülent Uygun ile aynı fikirde olduklarını kaydeden Otyakmaz, şöyle konuştu:

SİVAS'TA ÇOK BAŞARILI OLUR

''Hakan Şükür gibi kariyerinde UEFA Şampiyonluğu, Süper Kupa Şampiyonluğu, en az 6-7 kez lig şampiyonluğu olan bir futbolcunun Sivasspor'da oynaması bize gurur verir. Ama bu gerçekleşecek anlamına gelmemeli. Eğer böyle bir şans yakalarsak biz mutlu oluruz. Eğer Sivasspor'da oynarsa çok da faydalı olacağı kanaatindeyim. Şartlar ne gösterir bilinmez. Tabii ki Hakan Şükür de burada oynamak isterse ve belirli bir fedakarlık yapabilirse ancak böyle bir şey gerçekleşebilir."

26.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kral Sivas yolcusu mu?

  İlk hazırlık maçı İsveç'le

  Beşiktaş hızlı başladı, hızlı bitirdi

  Roberto Carlos farkını gösterdi

  Konyaspor'un en başarılı dönemi

  Yattara dönmüyor iddiası

  Selçuk pahalı geldi

  Sabote ediyorlar


 Son Dakika Haberleri