Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Önce Usame yaptılar, sonra da sarığını buldular

ABD’de başkanlık seçimlerinin güçlü adaylarından Barack Obama’nın internette dolaşan resmi, yeni bir tartışma başlattı. Drudge Report’un internet sitesine gönderilen resimde Obama, 2006’da Kenya’ya yaptığı ziyaret sırasında geleneksel Afrika kıyafeti beyaz sarık ve elbiseyle görülüyor.


Ermenistan durulmak bilmiyor

Ermenistan’da 19 Şubatta yapılan cumhurbaşkanı seçimleri sonrasında siyasî gerginlik devam ederken, bazı muhalefet liderleri tutuklandı, muhalefeti de

Sarkozy’de ‘çekil lan dingil’ pişmanlığı

Fransa Devlet Başkanı Nicolas Sarkozy, Paris’teki tarım fuarında Cumartesi günü bir ziyaretçiyle ağız dalaşına girmesi konusunda, “Cevap vermeseydim d


  Straw: Kıbrıs'ta adil çözüm istiyoruz

İngiltere Adalet Bakanı Jack Straw, Kıbrıs’ta adil ve eşit bir çözümü istediklerini belirtti.


  Şaron berzahta 80 yaşına erdi

İsrail’in komadaki eski Başbakanı Ariel Şaron, 80 yaşına girdi. Tel Aviv’deki Şeba Tıp Merkezinde bitkisel hayatta olan Şaron, 4 Ocak 2006 tarihinde felç geçirmesinden bu yana tedavi altında bulunuyor.


  Sırplardan ilk Kosova ziyareti

Sırbistan’ın Kosova’dan sorumlu Bakanı Slobodan Samarciç’in, bağımsızlığını ilân eden Kosova’ya izinsiz gelerek Sırplar ve BM Geçici Misyonu (UNMIK) Başkanı Joachim Ruecker ile görüştü.


  Amerika, PKK iddialarını reddetti

ABD Genelkurmay Başkanlığı Harekât Başkanı Korgeneral Carter Ham, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak’ın kuzeyinde düzenlediği operasyonlar için ABD ordusundan onay istemesinin söz konusu olmadığını, çünkü iki ülke arasındaki ilişkinin böyle bir nitelik taşımadığını bildirdi.


  Japonya ‘dijital tank’ üretti

Japonya’da bütün özellikleri dijital olduğu belirtilen 44 tonluk ana muhabere tankı üretildi.


  Büyük kuleye büyük özür

İran’ın Başşehri Tahran’da yapımı süren ve bittiğinde dünyanın 4. yüksek kulesi olacağı bildirilen ‘’Milad Tower’’ inşaatının zamanında bitirilememesi sebebiyle yerel yönetim, dev boyutlu bir tabelayla Tahranlılardan özür diliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri