Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enflasyon hedefinde yanıldık

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, enflasyon hedefinde ciddi bir yanılma olduğunu belirterek, bazı politikaları tekrar gözden geçireceklerini söyledi. Mersin’de bir toplantıya katılan Tüzmen, Türkiye’nin son yayınlanan istatistiklere göre gayri safi milli hasıla dağılımlarında dünya ticaret sıralamasında daha da üst sıralarda yer alacağını belirtti.


Merkez Bankası: Riskler artıyor

Hükümetin ‘her şey yolunda’ mesajına rağmen Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz önümüzdeki dönem için dalgalanmanın artarak süreceğini ve risklerin a

Emek Platformu: Tasarı değişsin

Emek Platformu tarafından yapılan ortak açıklamada, “Sosyal güvenlik hakları açısından yarınları tamamıyla güvencesiz bırakan ve amaçlanan norm ve sta


  Tüketicinin bankalara borcu büyüdü

Tüketicilerin tüketici kredisi kullanımı ve kredi kartları dolayısıyla bankalara olan toplam borcu Mart ayının ilk haftasında 465 milyon YTL daha artarak 96 milyar 709.3 milyon YTL’ye ulaştı.


  Yerli yatırımcıya da hizmet vereceğiz

Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Alpaslan Korkmaz, ajansın sadece yabancı yatırımcıya değil yerli yatırımcıya da hizmet verdiğini söyledi.


  Benzine 8 kuruş zam

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 8 YKr arttı.


  Başkent doğalgaz dağıtım ihalesi bugün

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ’nin özelleştirilme ihalesi, bugün 14.00’te yapılacak.


  Vatan’ın satışına şartlı izin

Rekabet Kurulunun, Vatan Gazetesinin Doğan Grubuna satışına ‘şartlı’ onay kararı, Kurumun web sitesinde yayınlandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri