Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

“ABD en büyük hapishane”

Çin hükümeti tarafından hazırlanan insan hakları ile ilgili raporda, “ABD’nin dünyanın en büyük hapishanesi” olduğu savunularak, bu ülkede hapishanelerde yatanların son 30 yılda yüzde 500 arttığına işaret edildi.


Bu kaçıncı yanlışlık

Irak’ın Diyala bölgesinde Amerikalı askerlerin, Iraklı bir kız çocuğunu kazayla vurarak öldürdüğü bildirildi.

İran’da ABD,seçimlerin görünmeyen adayı

İran halkı, 8. meclis seçimleri için bugün sandık başına gidecek. Yerel saatle 08.00’da (TSİ 06.30) başlayacak olan seçimler, 10 saat sürecek, oy verm


  Hırvatistan da önümüze geçecek

Avrupa Birliği (AB), Hırvatistan’ı 28’inci üye olarak 2010 yılında kabul etmeye hazırlanıyor.


  İsrail İran’a baskının artırılmasını istedi

İsrail Başbakanı Tzipi Livni, uluslararası toplumun, nükleer programını durdurması için İran’a ekonomik yaptırımlar dahil baskıyı artırmasını istedi.


  Mısır’da seçim öncesi tutuklama furyası

WASHINGTON - ABD, Mısır’da yerel seçimler öncesi çok sayıda muhalifin tutuklanmasının kendilerini endişelendirdiğini bildirdi.


  Almanya’da İslâm dersi

Alman hükümeti, eyalet yönetimleri ve yerel makamlar, Almanya’daki Müslüman kuruluşu temsilcileriyle İslâm dersinin Almanca olarak müfredata alınması konusunda ilke anlaşmasına vardı.


  AB, Irak'ta Türkiye ile daha güçlü olur

Avrupa Parlamentosu Liberal Grup üyesi ve AP’nin Irak delegasyonunun başkanı Barones Nicholson, “Eğer Türkiye AB üyesi olursa o zaman, Irak’taki istikrar ve güvenliği çerçevesinde çıkarlarımız daha da büyür” dedi.


  Talat, BM Genel Sekreteri Ban’la görüştü

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun’dan, Kıbrıs konusunda görüşmelerin başlaması için inisiyatif almasını istediğini belirterek, “Girişim yapacak izlenimini edindim” dedi.


  En pis ve pahalı şehir Londra

Avrupa şehirlerini ziyaret eden turistler arasında internet üzerinden yapılan ankete göre, en en pis ve pahalı şehir Londra seçilirken, Londra halkı da ‘kaba’ olarak nitelendirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri