Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Listemde 170 kişi var

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı görevini yürüten ve 22 Mart'taki Genel Kurul'da başkan adayı olan Adnan Polat, seçime girmek için oluşturacağı listeye girmek isteyen 170 kişinin olduğunu söyledi. Polat, "3-4 hafta sonra lider olacağımıza inanıyorum" diye iddialı konuştu..


G.Birliği kupada G.Saray'ı ağırlıyor

Galatasaray, 19 Mart-15 Nisan 2008 tarihleri arasında 27 günde 4 Süper Lig; 2 Türkiye Kupası karşılaşmasında mücadele edecek.

Alex'in hayali millî forma

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, futbol kariyerindeki iki önemli hayalini ülkesinin basınına açıkladı. Uzun süredir Brezilya milli takımında ye


  Bosque'nin parası hazır

Beşiktaş Kulübünün yaptığı açıklamada, "Del Bosque ve yardımcı antrenörlerin 6 milyon 706 bin 430 Avro anapara alacakları artı faiz ve masrafın ödenmesi konusunda BJK gerekli mali yapı ve mali kaynak açısından hazırlıklıdır" denildi.


  Kosova'ya olimpiyat engeli

Sırbistan Gençlik ve Spor Bakanı Snezana Samardzic-Markovic, Birleşmiş Milletler (BM) üyesi olmadığı sürece, Kosova'nın ne Avrupa Olimpiyat (EOC) ne de Uluslararası Olimpiyat Komitelerine (IOC) kabul edileceğini söyledi.


  Hidayet'ten 18 sayı

Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Cleveland Cavaliers'i 104-90 yenerken, milli basketbolcu 18 sayı kaydetti.


  ‘Yedi Kandilli Avize’

Gazeteciyazar Ali Sami Alkış yeşil sahalardan savaş meydanlarına uzanan yolu Çanakkale Savaşları'nın şehit futbolcularını araştırdı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri