Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

3 yılda 10 modern stad yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, FIFA Başkanı Sepp Blatter'e bazı projelerini aktardı. Doğan, bu projelerden en önemli iki tanesinin 3 yıl içinde 10 tane modern stadın yapılması ve hakem, futbolcu, teknik adam eğitimine ağırlık verilmesi olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan başkanlığındaki heyet, FIFA Başkanı Sepp Blatter'e nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundu. TFF'den yapılan açıklamaya göre, İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA merkezinde gerçekleşen ziyarete, başkan Hasan Doğan'ın yanı sıra, TFF Başkan Vekilleri Lutfi Arıboğan ve Mahmut Özgener ile genel sekreter Metin Kazancıoğlu katıldı. Ziyarette FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke ile Uluslararası İlişkiler Direktörü Jerome Champagne de hazır bulundu.

TFF Başkanı Hasan Doğan'ı, Genel Kurul'da seçilmesinden dolayı kutlayan FIFA Başkanı Blatter, kanun ve ana statünün bir an önce hazırlanmasını isteyerek, futbolun kanun değil statü ile yönetilmesi gerektiğini vurguladı. Blatter ayrıca, Türkiye'de futbolun gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi. Hasan Doğan statüyle ilgili olarak, ''En kısa zamanda hazırlayarak taslağı FIFA'ya göndereceğiz'' derken, bazı projelerini de Blatter'e aktardı. Doğan, bu projelerden en önemli iki tanesinin 3 yıl içinde 10 tane modern stadın yapılması ve hakem, futbolcu, teknik adam eğitimine ağırlık verilmesi olduğunu söyledi.

20.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULEB'DE TÜRK DAMGASI

  3 yılda 10 modern stad yapılacak

  İspanya'da Rüştü'ye övgü

  F.Bahçeli Edu'ya Villarreal talip

  Sergen hocasının başını yedi

  Beko All-Star 2008'in yıldızları belli oldu

  F.Bahçe örnek kampanya başlattı

  Samsun tırmanıyor


 Son Dakika Haberleri