Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ankara’ya mahkûm olamayız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Biz Ankara’ya mahkum olamayız. Erzurum’un Aşkale’sinde bir sıkıntı varsa biz bunu duymak zorundayız, bulunduğumuz görev bunu gerektirir’’ dedi.


KAPATMA DÂVÂSI EN BÜYÜK KRİZ

Hollanda Ulusal Radyo ve Televizyonunun 1989'dan beri Türkiye'de yaşayan muhabiri Jessica Lutz, “Türkiye'de iki kesim var. İkisi de ‘Türkiye'yi biz yö

Siyasî Partiler Kanunu baş belâsı

YARGITAY Onursal Başkanı Sami Selçuk, mevcut Siyasi Partiler Kanunu’nun kesinlikle değiştirilmesi gerektiğini belirterek, “Siyasi Partiler Yasası şimd


  Newsweek: Kapatma dâvâsı yargı darbesi

AMERİKAN haber dergisi Newsweek, AKP’ye yönelik açılan kapatma davasını “Türkiye’nin yargısal darbesi” olarak nitelendirdi.


  Türkiye’nin kalbi İstanbul’da atıyor

TÜRKİYE’DE kamu bankaları hariç mevcut bankaların hemen hemen hepsinin genel müdürlüklerinin yer aldığı İstanbul, son dönemlerde şehrin finans merkezi olması yönünde özellikle Türkiye Bankalar Birliğinin öncülüğünde yapılan çalışmalarla da gündeme geldi.


  “3. köprü”de güzergâh netleşiyor

İSTANBUL Boğazı’na yeni bir köprü yapımını da içeren otoyol projesinin fizibilitesi, bu hafta Devlet Planlama Teşkilâtına (DPT) gönderilecek.


  Meclis, bu hafta da sosyal güvenliği görüşecek

MECLİS, Sosyal Güvenlik Yasa Tasarısı üzerindeki mesaisini bu hafta da sürdürecek. TBMM Genel Kurulunda, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasasında değişiklik yapan yasa tasarısının görüşmelerine devam edilecek.


  Yağışlar sürecek

Yapılan tahminlere göre, yağışlı hava bugün yurdun büyük bir bölümünde aralıklarla etkisini sürdürecek.


  Gül, 3 ayda 26 kanun onayladı

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, 1 Ocak-2 Nisan 2008 tarihleri arasında 26 kanun onayladı.


  Soylu, Kütahya'ya geliyor

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, 11-12 Nisan tarihlerinde Kütahya’da ziyaret edecek.


  Bediüzzaman demokratik toplumu savundu

BEDİÜZZAMAN Said Nursî’nin vefatının 48. yıldönümü münasebetiyle Yeni Eğitimciler Derneği Samsun Şubesi ve Yeni Asya Gazetesi Samsun Temsilciliği işbirliği ile “100. Yılında Meşrutiyetten Cumhuriyete Demokrasi Serüveni” konulu konferans düzenlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri