Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Semih atıyor, Kezman bakıyor

KAYSERİSPOR maçında uzatma dakikalarında attığı golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü atan Semih, oyuna sonradan girmesine rağmen son maçlarda da golcü kimliğini sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin ''Nöbetçi Golcü'' lakaplı futbolcusu Semih, attığı golle takımına 3 puan kazandırırken, gol sayısını da 15'e çıkararak, lider olduğu gol krallığında iddiasını sürdürdü.


G.Saray ve Beşiktaş ayağa kalktı

BEŞİKTAŞ ve Galatasaray kulüpleri, yaptıkları açıklamalarla Fenerbahçe-Kayserispor maçındaki hakem yönetimini sert bir dille eleştirdi.

Trabzon'da yalnız golcü: Umut Bulut

TRABZONSPOR'UN forvet oyuncusu Umut Bulut, bu sezon takımının gol yükünü çekiyor. Sezon başında Ersen Martin'in İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'n


  Zico: Chelsea maçında kalede Serdar oynayabilir

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Arthur Zico, sakatlığı bulunan Volkan Demirel'in, Chelsea maçında oynayamaması durumunda Serdar'a da çok güvendiğini söyledi.


  F.Bahçe'yi İngiltere'de soğuk ve kar bekliyor

FENERBAHÇE kulübünü, salı günü Chelsea ile Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını oynayacağı İngiltere'nin başkenti Londra'da soğuk ve kar bekliyor.


  Magic'i deplasmanda galibiyete Hidayet taşıdı

AMERİKANProfesyonel Basketbol Ligi NBA'de Orlando Magic, deplasmanda Cleveland Cavaliers'ı 101-86 yenerken, Hidayet Türkoğlu 23 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.


  Alman basını: Matthaeus G.Saray'ın başına gelebilir

ALMAN''Bild am Sonntag'' gazetesi, Galatasaray'ın, büyük görüş ayrılıkları nedeniyle kulüpten ayrılacağı açıklanan teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp'ın (73), eski Alman milli takım oyuncusu Lothar Matthaeus (47) ile ilgilendiğini yazdı.


  Paris Maratonu'nu Etiyopyalı Kebede kazandı

PARİS Maratonu'nu, erkeklerde Etiyopyalı Tsegaye Kebede, bayanlarda ise Kenyalı Lenah Cheruiyot kazandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri