Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush-Putin arasında son zirve

YAKINDA görev süreleri dolacak ABD Başkanı George Bush ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i son kez bir araya getiren toplantı başladı. Rusya’nın Karadeniz’deki tatil yöresi Soçi’de düzenlenen Bush-Putin zirvesinin başında karşılıklı iyi niyet açıklamaları yapıldı.


Gates: İran’la sorunlarımızı diplomasi çözecek

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, Washington yönetiminin, İran ile olan anlaşmazlığını diplomasi yoluyla çözmek istediğini bildirdi.

Gün ortasında Londra’da KGB operasyonu

ingiltere polis teşkilâtı özel biriminin, soğuk savaş döneminde İngilizler hesabına çalışan eski KGB ajanına suikast girişiminde bulunulduğu iddiaları


  Hamas: Olmert, Şalit’in hayatıyla oynuyor

HAMAS, birkaç gün önce “iyi muamele edildiğini ve hayatta” olduğunu açıkladığı, kaçırılan İsrailli asker Gilad Şalit’le ilgili ilk kez “ölümcül” bir tehditte bulundu ve “Eğer İsrail tutuklu bulunan İsrailli asker Gilad Şalit’in serbest bırakılmasıyla ilgili Hamas’ın taleplerini kabul etmezse grup, görüşmeleri onun (Şalit’in) kemikleri üzerinden yürütecek” dedi.


  Hollanda mallarına boykot çağrısı

İRAN Meclis Başkanı Gulamali Haddad Adil, Hollanda’da bir parti liderinin çektiği İslâm karşıtı ‘’Fitne’’ filmine tepki için bu ülkenin ürünlerine boykot çağrısı yaptı.


  Irak’ta Kaide ve Mehdi Ordusu operasyonları

IRAK'IN başşehri Bağdat’ta Şiî milislerin kalesi Sadr semtinde çıkan çatışmalarda 5 kişinin öldüğü bildirildi. Polis ve hastane kaynaklarına göre, çatışmalarda 17 kişi de yaralandı. Yaralananlar arasında 4 çocuk ve 2 kadın bulunuyor.


  Mehdi Ordusu’nu dağıtma planı

IRAK siyasî liderliği, bütün siyasî oluşumlara, ekim ayında yapılacak yerel seçimlerden önce milis güçlerini dağıtmaları çağrısında bulundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri