Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Hacda çifte standart üzüyor

Hac kesin kayıtları devam ederken, kur'alarda daha pahalı olan kategori tiplerini tercih edenlere öncelik tanındığı iddiaları vatandaşları üzüyor


Reformlar kaygıları da giderecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk milletinin reform sürecinde ara vermeksizin koşar adımlarla gitmesini tavsiye ederek, ''Bunu, Türkiye'yi bugün içinde

Barroso ve Rehn Ankara’da

AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ve Komisyonun genişlemeden sorumlu üyesi Olli Rehn, resmi ziyaret için Ankara'ya geldiler.


  AB, artık Kemalistlere güvenmiyor

"Hukuk Devleti ve Siyasi Partilerin Kapatılması” başlıklı panelde konuşan Prof. Dr. İhsan Dağı, AB’nin artık Kemalistlere güvenmediğini belirterek, “Kemalistler, Batı’ya ve Batılı reformlara karşı olduklarından, Avrupalılar Kemalistlere artık güvenmemektedir” dedi.


  Soylu: Esnaf her gün küçülüyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin demokrasiden taviz vermemesi gerektiğini belirtirken, “Demokrasi nezle olursa ekonomi öksürür” uyarısında bulundu.


  Zana'ya 2 yıl hapis cezası

Diyarbakır'daki Nevruz kutlamaları sırasında terör örgütünün propagandasını yaptığı iddiasıyla yargılanan kapatılan DEP’in eski milletvekili Leyla Zana, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


  Memurlardan Birleşik Kamu-İş Sendikası

Kamuda çalışanların örgütlü olduğu beş sendikanın bir araya gelerek oluşturduğu Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonunun (Birleşik Kamu-İş) kuruluş dilekçesi, Ankara Valiliğine verildi.


  Mazlum-Der’den “2008 Nevruz Olayları” raporu

Mazlum-Der Van, Hakkari ve Yüksekova’da gerçekleşen Nevruz kutlamaları sırasında ve sonrasında yaşanan olayları ihtiva eden “2008 Nevruz Olayları” raporunu hazırladı.


  İnternet, hızlı ve sansürlü

Tüm İnternet Evleri Başkanı Yusuf Andiç, Türkiye’de internetin önceki yıllara kıyasla çok daha hızlı, ancak bir o kadar da yasaklı durumda olduğunu söyledi.


  MEB eğitimde açılımlar yapıyor

Millî Eğitim Bakanlığı , ilköğretim ve orta öğretim okullarında kullanılmış kitapları toplayıp ekonomiye kazandıracak.


  Kutlu Doğum coşkusu 14 Nisan’da başlayacak

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Diyanet Vakfı tarafından 1989’dan bu yana düzenlenen Kutlu Doğum Haftası faaliyetleri 14 Nisan’da başlayacak. Haftanın açılış programı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’nun katılımıyla Trabzon’da yapılacak.


  Antalya’da e-muhtarlık dönemi başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Konseyi ile birlikte yürüttüğü Mahalle-Net Projesi’ni muhtarlara tanıttı.


  Aile içi iletişimde sorunlar var

Diyarbakır'ın tek özel psikolojik danışmanlık merkezine en çok aile içi iletişimsizlik yaşayan ve evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftlerin başvurduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri