Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sıcak para terk ediyor

ABD'DEKİ ve resesyon kaygısıyla küresel finans sisteminde yaşanan kriz tehdidi ve belirsizliklere iç siyasî istikrarsızlık algısının eklendiği bu yıl “sıcak para” olarak adlandırılan yabancı yatırımcıların Türkiye’deki portföy yatırımlarının hacminde hızlı bir küçülme yaşandı.


Her 4 kişiden üçü yoksul

Ankara Ticaret Odasının (ATO) araştırmasına göre, Türkiye nüfusunun yüzde 15,4’ünün açlık sınırının altında, açlık sınırının altındakilerle beraber yü

Süpermarketlerin sayısı 10 yılda 4 kat arttı

ARAŞTIRMA sektörü şirketlerinden Nielsen’ın her yıl gerçekleştirdiği “perakendeci sayıları tespit” çalışması ile güncelleştirdiği perakendeci sayıları


  Savunma Fonunda 2.5 milyar dolar birikti

SAVUNMA sanayi amaçlı yatırım ve tedarik projelerinin finansmanında kullanılması amacıyla oluşturulan Savunma Sanayii Destekleme Fonunda (SSDF), 2007 yılında 2 milyar 459 milyon dolar birikti.


  Çocukları sigortalı yapanlara inceleme

ANTALYA’DA 0-15 yaşında 15 bin çocuğun aileleri tarafından sigortalı yaptırıldığı bildirildi. Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya İl Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Antalya’da 1 Ocak-30 Nisan tarihlerin arasında 75 bin kişinin yeni işe girişi bildirildi.



 

Bütün haberler