Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Esnaf, siftahsız dükkân kapatıyor

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, esnafın siftah edemediğini belirterek, sadece geçen sene 117 bin esnafın kepenk kapattığını söyledi. DP lideri Soylu, 4 Nisan’da Çanakkale’den başlattığı “Beyaz Yürüyüş”ün Denizli’deki son gününde belediyesi son düzenleme ile kapatılan Kelekçiler Beldesi ile Acıpayam ile Serinhisar ilçelerini ziyaret etti. Kelekçiler’e girişinde “ilçe olmayı beklerken köy olduk” pankartları ile karşılanan Soylu, burada halka seslendi.


TEDBİR ALINMAZSA OLUMSUZLUK DERİNLEŞİR

Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş, adı konulmayan krizin piyasaları vurduğunu ifade ederken, karşılıksız çek ve senetlerdeki artışa paralel olarak

Aileyi koruyalım

DEVLET Bakanı Nimet Çubukçu, hızlı şehirleşme ve iç göç gibi olguların Türkiye’de de aileyi bir dağılma ve parçalanma sürecine soktuğunu belirtti.


  Cağaloğlu büromuz duâlarla açıldı

Cağaloğlu kitap satış mağazamız Cumartesi günü gerçekleştirilen görkemli bir törenle, dualarla hizmete açıldı.


  Onlar gelemedi, anneleri gitti

Kayserı’de şehit anneleri, Anneler Günü’nde çocuklarının mezarlarını ziyaret etti.


  İhsanoğlu bugün KKTC’de

İSLÂM Konferansı Teşkilâtı (İKT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, KKTC’de temaslarda bulunucak. İhsanoğlu, bugün Yakın Doğu Üniversitesi’nin kendisine vereceği fahri doktora unvanını törenle alacak.


  PKK’nın propaganda merkezi de imha edildi

GENELKURMAY Başkanlığı, 10 Mayıs 2008 gecesi icra edilen hava harekâtı esnasında, PKK/Kongra-Gel terör örgütüne ait diğer hedeflerle birlikte basın ve propaganda merkezinin de ateş altına alınarak imha edildiğini bildirdi.


  Hava sıcaklıkları artacak

HAVA sıcaklıkları, hafta başından itibaren yurt genelinde 4 ila 6 derece artarak, mevsim normallerinde seyredecek.


  Çörtoğlu, emekli oluyor

Daniştay Başkanı Sumru Çörtoğlu, yarın yaş haddinden emekliye ayrılacak.


  Meclis, Erdoğan hakkındaki gensoruyu görüşecek

TBMM Genel Kurulu, haftaya, CHP’nin, 1 Mayıs’taki olaylarla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında verdiği gensoru önergesinin görüşmeleriyle başlayacak.


  Keneyi değil, kendimizi zehirliyoruz

Uzmanlar, park, bahçe, mesire yeri gibi açık alanların gelişigüzel ilâçlanmasının insan ve çevre sağlığını tehdit ettiğini kaydediyor. Mücadelenin lokal olarak yapılması; insanlarla iç içe yaşayan ve kene taşıyıcısı olan evcil hayvanların ilâçlanması öneriliyor.


  “Ortaöğretim başarı puanının etkisi arttırılsın”

TÜRK Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ‘’Şu anda ÖSS’ye girecek öğrencilerin yüzde 70’i sahte rapor kullanmaktadır.


  Yollar ‘ulaştırma’da birleşecek

ULAŞTIRMA Bakanlığı, vatandaşların deniz, hava, kara ve demir yolu ulaşımını karşılaştırarak seçim yapmasına imkân verecek bir portal hazırlıyor.


  İstanbul’un geleceğine bin yüz fidan dikildi

İstanbul İl Özel İdaresi artan nüfusu yeşil alan ihtiyacını karşılamak için Beykoz Kavacık’ta oluşturduğu Hatıra Ormanı’na “İl Genel Meclisi 10. Dönem Üyeleri” anısına 1100 adet fidan dikti.


  Köylüler arazilerinin bedelini istiyor

ZONGULDAK’IN Gökçebey ilçesine bağlı Bodaç Köyünde iki gün önce meydana gelen heyelanda bahçeleri tamamen kanala kayan köylüler, arazilerinin istimlak edilerek bedelinin ödenmesini bekliyor.


  İzcilerden “kuş evleri” projesi

KOCAELİ’NİN Karamürsel ilçesindeki kuşların barınmaları için ağaçlara, düzenlenen törenle ‘kuş evleri’ asıldı.


  Akdeniz foklarına “kızılötesi’yle takip

AKDENİZ foklarının hayatları ve göç hareketleri, yerleştirilecek kızılötesi alıcıların yardımıyla gözlemlenecek.


  Filistin fotoğrafları sergisi

“FİLİSTİN 2. Kültür Haftası’’ faaliyetleri kapsamında, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezinde Filistin fotoğrafları sergisi açıldı.


  Reyting için virüs

Son günlerde MSN kullanıcılarına, bilgisayarına virüs bulaşmış kişi listesinde bulunan kullanıcılar tarafından, bazı televizyon programlarının reklâmının yapıldığı link mesajları gelmeye başladı.


  Festival ovası

Türkiye’nİn tarım üretiminin önemli bir bölümünü karşılayan Çukurova’da ürünlerle bütünleşen çok sayıda festival sosyal hayata da katkı sağlıyor.



 

Bütün haberler