Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FIFA yabancı oyuncu sayısını kısıtladı

ULUSLARRASI Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) 2010 yılından itibaren yerel liglerdeki oyuncu sayısına kademeli olarak kısıtlama getiriyor.


Terim: Yaralarımızı sarıyoruz

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Finlandiya ile yapılan özel maç sonrası milli takımı uçağa benzeterek, ''Artık uçağımız pisten çıktı, yük

Muraş sporcuları Bosna'da şampiyon oldu

ÖZEL Muraş Öğretim Kurumları, Bosna–Hersek Sarajevo’da düzenlenen Olimpic Open 2008 Uluslararası Teakwondo şampiyonasında 5 kategorideki tüm kupaları


  Beşiktaş Ergin Ataman'ın yerine yeni antrenör arıyor

BEKO Basketbol Ligi'nde bu sezon kurduğu iddialı takıma rağmen sezonu kupasız kapatan ve ligin bitmesinin ardından antrenör Ergin Ataman ile yollarını ayıran Beşiktaş Cola Turka, kadrosundaki Türk oyuncuları tutmak istiyor.


  Kayseri, Cangele ile 4 yıllık sözleşme yaptı

nKAYSERİSPOR'UN Cangele ile 4 yıllığına anlaştığı bildirildi. Arjantin'den dönen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Cangele'nin sözleşmesinin 4 yıl daha uzatıldığını belirterek, şunları söyledi:


  Galatasaray Çaykur Rize'li Ferdi Elmas'a talip oldu

ÇAYKUR Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Galatasaray'ın Ferdi Elmas'a talip olduğunu, kendilerinin bu futbolcunun borservisine karşılıklı olarak sarı-kırmızılı takımdan 3 genç oyuncu istediklerini söyledi.


  Ersan'ın 21 sayısı Barcelona'ya yetmedi

İSPANYA 1. Basketbol Ligi (ACB) 2007-2008 sezonu play-off finalinin ilk maçında AXA FC Barcelona sahasında oynamasına ve Türk basketbolcu Ersan İlyasova'nın gününde olmasına rağmen, TAU Ceramica Vitoria'ya 75-64 yenildi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır