Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Yaralarımızı sarıyoruz

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Finlandiya ile yapılan özel maç sonrası milli takımı uçağa benzeterek, ''Artık uçağımız pisten çıktı, yükselişe geçti. Allah yolumuzu İsviçre'de açık etsin'' dedi.

Terim, takımın futbol olarak artık yükselen bir grafiğe sahip olduğunu belirterek, ''Özellikle hakeme itiraz edilmemesi konusuna çok değindik. Uruguay maçını izlerseniz bariz ofsayt vardı. Penaltılarda hiç bir şey demedik. Finlandiya önünde gayet iyi oynadık. Ağır idmanlar sonrası ve çok nemli bir havada bu maçta iyi oynamamız beni sevindirdi'' ifadelerini kullandı. Terim, özellikle Emre'nin önemli işler yaptığına işaret ederek, Mevlüt, Tuncay, Nihat, Sabri ve Hamit ile hep beraber rakibin üstüne gittiklerini belirtti. Terim, iyi maç yaptıklarında iyi oynadıklarını söylemeleri gerektiğini belirterek şöyle dedi:

KİMSEYE KARŞI ART NİYETİM YOK

''Takımda arkadaşlık çok iyi. Hiçbir rakibi oyuncularıma izletmedim henüz. 12'miz 13'ümüz kafamızda var. 8-9 kişi illa olur. Sisteme göre 1-2 değişikliğimiz olur. Benim doğru bildiğim inandığım şeyleri yapmaya özen gösterdim. Bundan sonrada kul değişmeyeceğine göre ben de kolay kolay değişmeyeceğim. Ben de insanım hata yapabilirim. Benim kimseye karşı ön yargım, art niyetim yok. Ben yıllarca herkese forma verdim. Antalya'da başlayan bir ilişkiler zinciriyle buraya geldik. En fazla hazırlık maçı oynayan takımlardanız. Dışarıya yansımayan birçok sakatımız var. Gökhan Gönül'ü kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Yaralarımızı sardık. Fizik ve psikolojik olarak yavaş yavaş daha hazır hale geliyoruz. Ümit ederim sakatlıklarla şampiyonada karşılaşmayız."

31.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  FIFA yabancı oyuncu sayısını kısıtladı

  Terim: Yaralarımızı sarıyoruz

  Muraş sporcuları Bosna'da şampiyon oldu

  NBA'de ilk finalist Lakers oldu

  Beşiktaş Ergin Ataman'ın yerine yeni antrenör arıyor

  Kayseri, Cangele ile 4 yıllık sözleşme yaptı

  Galatasaray Çaykur Rize'li Ferdi Elmas'a talip oldu

  Ersan'ın 21 sayısı Barcelona'ya yetmedi

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır