Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yüksek faiz fabrika kapatıyor

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’a ortak bir mektup göndererek Merkez Bankasının uyguladığı politikaları eleştirdi. Özdebir, mektubunda, son günlerde daralan iç talep dolayısıyla birçok iş yerinin çalışanlarına ücretsiz izin vererek zaman kazanmaya çalıştığını, Merkez Bankasının faizleri yükseltmesi halinde birçok fabrikanın kapanacağını, işsizliğin daha da artacağını hatırlattı.


Sigara, iş verimini düşürüyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, ‘’Sigara, iş yeri uyumunu ve iş barışını

Merkez yine faiz arttırmak için toplanıyor

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, bu yılın altıncı toplantısını bugün yapacak. Piyasadaki ağırlıklı beklenti, toplantıda, faiz oranlarının 0,50 p


  Tehlikeli madde yönetmeliği ertelendi

ULAŞTIRMA Bakanlığının tehlikeli madde taşımacılığının usul ve esaslarını belirleyen ‘’Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmeliğin’’ yürürlüğe giriş tarihi 1 Ocak 2010 tarihine ertelendi.


  Tüzmen: Ne kadar gelir, o kadar demokrasi

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Türkiye’nin ne kadar fazla ihracat yaparsa o kadar fazla demokrasisinin olacağına inandığını belirterek, ‘’Bu kişi başına gelir seviyesinde demokrasinin lastiği bize bol geliyor’’ dedi.


  Buğdayda kayıp yüzde 20

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki durum göz önüne alındığında, kuraklıktan dolayı ülke genelinde buğdayda toplam rekolte kaybının yüzde 20’ye ulaşabileceğinin tahmin edildiğini bildirdi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır