Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Ateşkes sancılı başladı

İsrail ile Gazze Şeridindeki fiilî Hamas yönetimi arasında dün sabah saat 06.00’da yürürlüğe giren ateşkes sancılı başladı. Ateşkesten yarım saat önce, İsrail ordusundan Gazze Şeridinin orta kesimindeki El Bureyc kampı yakınında bir grup İslâmî Cihad mensubuna hava saldırısı yapıldı. Saldırıda bir İslâmî Cihad mensubu ölürken, örgüt, saldırıya fırlattığı roketlerle karşılık verdi.


Önce aracılı görüşmeler yapılmalı

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, İsrail Başbakanı Ehud Olmert ile bir araya gelmeyi kabul etmeden önce, Suriye-İsrail aracılı görüşmelerinde ilerlem

Irak’ın petrolü, kapanın elinde kalıyor

New York Times’ın haberine göre, batılı 4 petrol şirketi Irak’ta anlaşma imzalamaya yakın durumda bulunuyor.


  Ozona zarar vermekten suçlu bulundular

YENİ Zelanda’da bir mahkeme, soğutucu konusunda çalışan iki mühendisi ozon tabakasının incelmesine katkı sağlamaktan suçlu buldu.


  Okyanuslar sanılandan hızlı ısınıyor

Okyanuslar, sanılandan dana hızlı ısınıyor. Avustralyalı ve Amerikalı bilim adamlarının yaptıkları araştırmaya göre, son 40 yılda okyanuslardaki ısınma sanılandan yüzde 50 daha hızlı oldu.


  Phoenix yeni bir bölgeyi kazmaya başladı

NASA’nIn 3 hafta önce Mars’a gönderdiği Phoenix uzay aracı, Kızıl Gezegen’in kuzey kutup bölgesindeki su arayışını, bilim adamlarının “Harikalar Diyarı” adını verdiği yeni bir bölgeyi kazarak sürdürüyor.


  İyi kolesterolü arttıran gen bulundu

İNGİLİZ ve Hollandalı bilimadamları tarafından binlerce kişi üzerinde yapılan araştırmada, insanların üçte birinde kalp hastalığıyla mücadele eden genlerin bulunduğu ortaya çıktı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır