"Gerçekten" haber verir 31 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomi olumlu etkilenecek

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, “İnanıyoruz ki, bu kararın olumlu sonuçları kısa sürede Türk ekonomisinde kendini gösterecektir. Beklenen reformlar, beklenen yatırımlar, beklenen kanun değişiklikleri vardı. Dolayısıyla artık bunların hepsine yol verme zamanı gelmiştir” dedi.


Lüks tüketim çıkmazındayız

Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (ANASİAD) Bursa Şube Başkanı Alper Ukuşer, Türkiye’nin lüks tüketime saatte 1.6 milyon dolar harcamasını tenkit

SGS ilk altı ayda 14 milyar YTL açık verdi

SOSYAL güvenlik sistemindeki açık giderek büyüyor. Sistemin geçen yıl OcakHaziran döneminde 11 milyar 542 milyon YTL olan açığı, bu yılın aynı dönemin


  Türkiye, ilk yerli tankını üretecek

TÜRKİYE ‘Altay’ ile ilk kez kendi tankını üretecek. 600 mühendisin çalışacağı ve 78 aylık ArGe sonucu ortaya çıkacak Altay, halen envanterdeki 4 tankın görevini tek başına yapacak.


  Pamukta ırgatlardan sonra makineler de boşa çıktı

TARIMDA modernizasyon kapsamında kısa süre önce yurda giren pamuk toplama makinelerinin sayısının sadece Hatay’da 60’a ulaşması, tarım işçisi göçünü önemli oranda azalttı.


  AB’den önce Avrupa Bankası’na üye olacağız

TÜRKİYE,Avrupa Birliği’nden önce ‘’Avrupa BankasıEBRD’’ olarak isimlendirilen ve Avrupa Birliği tam üyeliği yolunda önemli bir adım olarak kabul edilen Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’na tam üye olacak.


  Aslan payı Tunceli’nin

KİŞİ başına yapılan harcamaya göre bütçe harcamalarından aslan payını Tunceli, Ankara ve Hakkari aldı.


  Çiftçilere kuraklık yardımı

GÖLBAŞI Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, ilçedeki köylerde kuraklıktan dolayı zarar gören çiftçilerin, kuraklık yardımından yararlanacağını bildirdi.


  Enerjiyi en çok imalat sektörü kullanıyor

TÜRKİYE'DE 2005 yılında nihai enerji tüketimi en fazla, yüzde 72,82 ile imalat sanayi sektöründe gerçekleşti.


  Yeni ilaç krizi kapıda

İSTANBUL Eczacı Odası, Hükümetin 30 Haziran’da imzalanan mutabakattaki haklarını gasp ettiği iddiasıyla eyleme hazırlanıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır