"Gerçekten" haber verir 02 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonominin de reforma ihtiyacı var

ULUSLARARASI kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türkiye’nin, önündeki temel sorunun, Anayasa Mahkemesinin, AK Partiye ilişkin kararının ardından, ekonomik reform gündemine hızlı bir şekilde dönüp dönmeyeceği olduğunu söyledi.


Sanayiciler gelecekten umutsuz

ANKARA Sanayi Odası (ASO) üyeleri arasında gerçekleştirilen ‘’Beklenti Anketi’’nden karamsar bir tablo çıktı.

Doğalgaza YÜZDE 17 ZAM

DOĞAL ‘gaz fiyatları 1 Ağustos’tan geçerli olmak üzere konutlara yüzde 16,88, sanayiye yüzde 18,77 oranında yansıyacak şekilde arttırıldı.


  Elektrik zammına iptal dâvâsı

ANKARA Tüketici Hakları Derneği (THD), Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası ile Kamu İşletmeciliğini Geliştirme Merkezi Vakfı, 1 Temmuz’da yürürlüğe giren elektrik zammının iptali istemiyle Danıştay’da dâvâ açtı.


  İhracat, Temmuz’da 12.3 milyar dolar

TEMMUZ ayı ihracatı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 38.77 artışla 12.3 milyar dolar oldu.


  Hazine, bu ay 19.4 milyar YTL borç ödeyecek

HAZİNE Müsteşarlığı, toplam 19.4 milyar YTL iç ve dış borç geri ödemesi gerçekleştireceği Ağustos ayında, toplam borçlanmasını ise 12.2 milyar YTL’de tutacak.


  Kuveyt Türk’ten Altın Hesabı

HER bütçeden tasarruf sahibine gramla altın alabilme kolaylığı sağlayan Kuveyt Türk Altın Hesabı, altına yatırım yapmak isteyenlere evde saklama derdi ve çalınma riski olmayan son derece güvenli bir sistem sunuyor.


  Piyasada altın sıkıntısı

KAHRAMANMARAŞ Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, yoğun talep sebebiyle piyasada altın sıkıntısı yaşandığını söyledi.


  TOKİ, varlığa dayalı menkul kıymet ihraç edecek

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ), nakit ihtiyacını karşılamak için 350 milyon dolarlık Varlığa Dayalı Menkul Kıymet (VDMK) ihracı planlıyor.


  Kilo vermek için harcanan para aç insanları doyurmaya yeter

TARIM ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, dünyada yaşanan gıda krizinin temel sebebinin, gıda maddesi olarak kullanılması gereken tarımsal ham maddelerin amaç dışı kullanılması olduğunu söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır