"Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Hem baylara, hem bayanlara

İç hacmindeki kullanışlılığı ile dikkat çeken picanto, ayak, baş ve omuz mesafesinde bekleneni fazlasıyla veriyor. Özellikle yüksek tavanı sayesinde uzun boylu sürücülerin bile rahatlıkla oturabildiği otomobilde dört kişi rahatlıkla seyahat edebilir.



Hyundai Tucson artık daha güçlü

Hyundai'nın SUV-C segmentinde yer alan ve Türkiye'nin en çok satılan SUV modelleri arasında her zaman ilk üç içinde yer alan Tucson modeli, yeni motoru ve yürüyen aksamıyla 2009 model olarak satışa sunuldu.



Peugeot'dan Ramazan fırsatı

EYLÜL ayı boyunca geçerli olan Ramazan fırsatları ile şimdi Peugeot sahibi olmak çok daha kolay.



SKODA'DAN RAMAZAN KAMPANYASI

EYLÜL ayı boyunca Skoda yetkili satıcılarını ziyaret eden müşteriler, Octavia Tour'un sürpriz fiyatlarıyla karşılaşacaklar.



OPEL'DE BENZİNLİ= DİZEL

ASTRA HB ve Astra Sedan'da dizel ekonomisinin avantajları, benzinli modellerin fiyatına sunuluyor.



YENİ AUDI A4 AVANT SATIŞA SUNULDU!

ALMAN lüks otomobil üreticisi Audi'nin 4. nesil A4 modelinin sedan karoserli versiyonunun ardından Audi A4 Avant modeli de 49 bin 84 Euro'dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuldu.



CHRYSLER, JEEP ve DODGE'DA 'RAMAZAN' ŞENLİĞİ

JEEP Commander ve Chrysler 300C modelleri için Ramazan Ayı boyunca 40.000 Euro'ya kadar 18 ay vadeli faizsiz ödeme imkânları sunuyor.



CHEVROLET KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

LPG dönüşümü programını Türkiye çapında mekanik garanti ile paralel olarak 3 yıl veya 100.000km kapsamında garanti ile sunan ilk marka Chevrolet, "LPG dönüşüm kiti Chevrolet'den hediye" kampanyasına Eylül ayında da devam ediyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır