"Gerçekten" haber verir 01 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

MİNİATÜRK’E ZİYARETÇİ AKINI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Bayhan, yaptığı açıklamada, insanların sınırlı ömürlerinde gezebilecekleri, görebilecekleri mekanların da sınırlı olduğunu belirterek, bu nedenle Miniatürk’ün kurulduğunu söyledi.



Neyden beyaz perdeye süzülenler

“Dinle Neyden”, 1798 Osmanlı-Fransız savaşının yaklaştığı günlerde, İstanbul’da barış arayan bir avuç insanın çabalarıyla, genç bir Mevlevi Dervişinin mistik dünyasını anlatıyor.



Aksaray Müzesine ilgil arttı

AKSARAY Müzesi Müdürü Yücel Kiper, gazetelerde ve internet haber sitelerinde sık sık yer bulan mumya haberleri sayesinde, acentelerin Aksaray Müzesi’ni de tur kapsamına aldığını söyledi.



Ayasofya’ya yeni ‘rampa’ yapıldı

YAZ aylarında günlük ziyaretçi sayısı 10 bini bulan Ayasofya’nın galeri katına çıkış ve inişlerde kullanılan tek rampanın yetersizliği nedeniyle oluşan yoğunluğun, restore edilen yeni rampanın devreye girmesiyle azaltılması amaçlanıyor.



Mesut Kicker'e kapak oldu

ALMANYA'NIN önde gelen spor dergilerinden ''Kicker'', birinci ligde (Bundesliga) oynanan Werder Bremen-TSG 1899 Hoffenheim karşılaşmasında 2 gol atarak Bremen'in sahadan 5-4 galip ayrılmasını sağlayan Mesut Özil'i kapak konusu yaptı.



Beşiktaş bugün Ukrayna yolcusu

BEŞİKTAŞ, UEFA Kupası 1. turunda 2 Ekim Perşembe günü Metalist Kharkiv ile yapacağı rövanş maçı için bugün Ukrayna'ya gidecek.



KAYSERİSPOR PARİS'E UÇTU

Kayserispor, Paris Saint Germain (PSG) ile 2 Ekim'de yapacağı UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçı için özel uçakla Paris'e gitti.



G.Saray'da Bellinzona hazırlığı devam ediyor

GALATASARAY, İsviçre'nin Bellinzona takımıyla 2 Ekim Perşembe günü yapacağı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı hazırlıklarını dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.



SAKAT FUTBOLCULAR SALONDA ÇALIŞTI

Kewell'ın sağ kasığındaki problemi nedeniyle yapılan tedavisi sürdürülürken, Linderoth'a ise dün kontrol amaçlı yapılan MR muayenesinde ayak bileği içindeki ödemin devam ettiği tespit edildi.



Yanal'ın liderlik keyfi

SÜPER Lig'de bu sezon ilk 5 haftada 13 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal'ın da başarı grafiği artıyor.



UEFA'dan Fırat Aydınus ve Bülent Gökçü'ye görev

UEFA Hakem Komitesi, 27 Ekim 2008 tarihleri arasında Moldova'da yapılacak 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası 3. Grup Eleme maçlarında Türk hakem Fırat Aydınus ve yardımcı hakem Bülent Gökçü'yü görevlendirdi. Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, Aydınus ve Gökçü, 4 Ekim'deki İtalyaMoldova ve 7 Ekim'deki MoldovaLitvanya karşılaşmalarında görev yapacak.



Alanya Dağ Bisikleti Kupası Yarışları 12 Ekim'de

BİSİKLET Federasyonu tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Kupası yarışları 12 Ekim Pazar günü koşulacak.



İstanbul'da bin kişilik buz pateni pisti bitiyor

TÜRKİYE Buz Pateni Federasyonu ''Bosphorus Grand Prix'' için ISU'ya (Uluslararası Buz Pateni Federasyonu) başvurdu.



G.Saray Milan gibi..

G.Saray oyuncu yapısıyla futbol adına sahaya güzellikler yansıtmada başarılı oluyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır