"Gerçekten" haber verir 04 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fatura Sağlam'a kesildi

BEŞİKTAŞ'IN UEFA KUPASINDAN ELENMESİ CAMİADA BÜYÜK BİR TEPKİ ÇEKTİ. YÖNETİCİ ŞEREF YALÇIN, ''YENİLGİYİ TEKNİK HEYETE BAĞLIYORUM. TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM'IN YA ÇALIŞTIRMA KONUSUNDA SORUNLARI VAR YA DA TAKIMIN YÜKÜNÜ ÇEKME KONUSUNDA SORUNLAR YAŞIYOR. HİÇBİR TEKNİK HEYETE BU KADAR TAVİZ VERİLMEDİ'' DEDİ.

UEFA Kupası 1. turda rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına 4-1 yenilerek kupadan elenen Beşiktaş'ta yenilginin faturası teknik heyete kesildi. Yönetici Şeref Yalçın, yenilgiyi tamamen teknik heyete bağladığını söyledi. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Yalçın, yenilgiyi tamamen teknik heyete bağladıklarını belirterek, ''Önümüzdeki günlerde bir değerlendirme yapacağız'' dedi. Futbolcuların da kötü oynadığını kabul eden Şeref Yalçın, ''Ancak düzeni kuran teknik direktördür. Antrenman yapmayan Gökhan Zan kadroda yer alıyor. Değerlendirmeyi iyi yapmak lazım. Birbiriyle oynamayan oyuncular yan yana görev yapabiliyor'' diye konuştu. Yalçın, Gökhan Zan'ın antrenmanlara çıkmadığını, ama maçlar olunca kadroya alındığını ifade ederek, şunları söyledi:

BAŞKAN BİR DEDİĞİNİ İKİ ETMEDİ

''Takımda formanın adaletli bir şekilde dağıtıldığına inanmıyorum. Ukrayna takımının adı sanı duyulmamış, ama oynadığı futbol inanılmaz bir tempoda geçti. Teknik Direktör Sağlam'ın ya çalıştırma konusunda sorunları var ya da takımın yükünü çekme konusunda sorunlar yaşıyor. Başkan Yıldırım Demirören, sezon başında teknik heyetin bir dediğini iki etmedi. İstediği oyuncuları kadroya kattı, ama istenilen futbol maalesef çok uzaklarda.''

SAĞLAM KENDİNİ TOPARLAMALI

Şeref Yalçın, büyük başarılar büyük hedefler istediklerini ifade ederek, ''Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam sağlam düşünmeli. Her maça değişik kadro her maça değişik sistem. Yönetim olarak kesinlikle teknik patronun işine karışmayız, ama Beşiktaş yönetiminin yaptıkları karşısında Sağlam'ın daha dikkatli olması gerekirdi'' dedi. Rakip takımın iyi olduğunu, ancak Beşiktaş'ın daha büyük olduğunu vurgulayan genç yönetici, sözlerini şöyle tamamladı: ''UEFA Kupası birinci tur rövanş maçını geçmesi gerekirdi. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın kendini toparlaması gerek. Kendisinden geniş çaplı bir rapor isteyeceğiz. Beşiktaş yönetimi olarak her kötü durumun altından çıkabilecek güçteyiz. Bu günleri atlatacağız. Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluğumuz konusunda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Ertuğrul Sağlam siyah beyazlı kulübün bünyesine uygun hareket etmeli. Hiç bir teknik adama bu kadar taviz verilmedi. Beşiktaş sıradan bir takım değildir.'' TARAFTAR: İSTİFA ETSİN UKRAYNA'NIN Metalist Kharkiv takımı karşısında deplasmanda 41'lik yenilgiyle UEFA Kupası'na veda eden Beşiktaş'ta, taraftarın teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a olan güveni sarsıldı. İnternet sitelerinde Ertuğurul Sağlam ile ilgili yapılan bazı anketlerde, Sağlam'ın istifa etmesi gerektiği yönünde oy kullananlar çoğunluğu oluşturdu.

04.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatura Sağlam'a kesildi

  Lucescu: Türkiye'den bir takım çalıştırabilirim

  SÜPER LİGDE BU HAFTA

  BANK ASYA 1. LİGDE BU HAFTA

  TFF 2. LİG 1. GRUP

  TFF 2. LİG 2. GRUP

  TFF 2. LİG 3. GRUP

  TFF 2. LİG 4. GRUP

  TFF 2. LİG 5. GRUP

  Beşiktaş'ın savunması çöktü

  Fatih Terim'e İtalya'dan davet

  POLAT: G.SARAY UEFA KUPASINI KAZANACAK

  3 cepheden 1'i gitti

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır