"Gerçekten" haber verir 04 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lucescu: Türkiye'den bir takım çalıştırabilirim

ROMANYA'NIN UEFA Kupası'nda gruplara kalma mücadelesi veren 5 takımı Dinamo Bükreş, Rapid Bükreş, Vaslui, Timişoara ve Unirea Urziceni rakiplerine elenerek Avrupa kupalarına veda etti.

Başkanlığını Ürdünlü işadamı Fethi Taher'in yaptığı Rapid Bükreş ise Wolfsburg (Almanya) takımına elenmesinin ardından, Fethi Taher teknik director Jose Paseiro'nun istifasını istedi. Rapid Bükreş takımının başına geçici olarak yardımcı antrenör Nicolae Manea getirildi. Öte yandan Rapid Bükreş futbol kulübü yöneticilerinden Gheorghe Copos yeni antrenör için Schakhtar Donetsk'te başarısız sonuçlar alan Mircea Lucescu ile görüştüklerini, ancak tecrübeli teknik adamdan henüz kesin bir cevap alamadıklarını açıkladı.

LUCESCU 3 AY SONRA SERBEST

Konuyla ilgili Telesport televizyonuna konuşan Mircea Lucescu, Rapid Bükreş ve Dinamo Bükreş'ten teklif aldığını ancak 2008 Aralık ayına kadar Schakhtar Donetsk ile sözleşmesi olduğunu söyledi. Mircea Lucescu sözlerine şöyle devam etti; ''Barcelona yenilgisinden sonra istifa mektubumu verdim fakat Başkan Rinat Ahmetov istifamı geri çevirdi. Aralık ayına kadar sözleşmem var. Belki Rapid Bükreş veya Dinamo Bükreş takımlarından birini belkide Türkiye ya da Rusya'da bir takımı çalıştırabilirim.'' dedi.

04.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatura Sağlam'a kesildi

  Lucescu: Türkiye'den bir takım çalıştırabilirim

  SÜPER LİGDE BU HAFTA

  BANK ASYA 1. LİGDE BU HAFTA

  TFF 2. LİG 1. GRUP

  TFF 2. LİG 2. GRUP

  TFF 2. LİG 3. GRUP

  TFF 2. LİG 4. GRUP

  TFF 2. LİG 5. GRUP

  Beşiktaş'ın savunması çöktü

  Fatih Terim'e İtalya'dan davet

  POLAT: G.SARAY UEFA KUPASINI KAZANACAK

  3 cepheden 1'i gitti

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır