"Gerçekten" haber verir 06 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Trafik kazaları yüzde 17 azaldı

CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYELERİNDE BAŞLATILAN "TRAFİKTE DİKKAT 10 BİN HAYAT" ADLI SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞİMİ, KAMUOYUNA TANITILDIĞI 5 AYDA DİKKAT ÇEKİCİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI.



BURSALI FİAT FİORİNO, "2009 YILININ TİCARÎ ARACI" SEÇİLDİ!

KURULUŞUNUN 40. yılını kutlayan Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen ve 80 ülkeye ihraç edilen Fiat Fiorino, uluslar arası çapta ticarî araç sınıfının "Oscar"ı olarak kabul edilen "Yılın Ticarî Aracı" ödülüne lâyık görüldü. Ticarî araçlar konusunda uzman, 20 Avrupalı gazeteciden oluşan "Van of the Year" jürisi tarafından "2009 Yılının Ticarî Aracı" olarak seçilen Fiat Fiorino, İtalyan üreticinin Fiat Doblo ve Scudo'nun ardından aynı ödülü kazanan 3. modeli unvanını da kazandı.



SUZUKİ AUTOSHOW'DA İDDİALI

Suzuki, 9-19 Ekim 2008 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek 12'nci Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow'da yeni modelleri ile gövde gösterisi yapacak.



DACİA, İSTANBUL AUTOSHOW'DA

Toplam 377 m2 olan Dacia standının bu sene ki yıldızı, markanın hatchback modeli olan Sandero. Standa 3 farklı Sandero sergilenecek. Bunlardan biri SUV kitli Sandero olacak. SUV kiti, ön spoiler, sis lambası koruyucu kapağı, sis lambası ızgaralarından, arka tampon ve mükemmel denge sağlayan yan marşpiyeden oluşmaktadır. Ayrıca yeni faz Logan Sedan ve 7 kişilik Logan Mcv'de Türk tüketicisinin beğenisine sunulacaktır. Araçların yanı sıra 1.6 motor 90 bg ve 1.5 dCI 70 bg Logan motorları da standta yerlerini alacak.



NISSAN'IN AUTOSHOW FUARINDAKİ SÜRPRİZİ "GT-R"

BÜTÜN dünyada genel sınıfların dışında yer alan segmentlerde otomobil üreterek farklılaşan Nissan, 9-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleşetirilecek Autoshow Fuarı 4. Holde; Micra, Note, Qashqai, Qashqai+2, X-Trail, Pathfinder, Patrol, Yeni Murano ve 350Z Roadster' dan oluşan bütün binek araç gamını sergileyecek.



PEUGEOT BİPPER, "VAN OF THE YEAR 2009" SEÇİLDİ

Peugeot Bipper'ın "2009 Van of the Year" ödülüne lâyık görüldüğü, Uluslararası Hanover Ticarî Araç Fuarı açılışında açıklandı.



PEUGEOT BİPPER, "VAN OF THE YEAR 2009" SEÇİLDİ

Peugeot Bipper'ın "2009 Van of the Year" ödülüne lâyık görüldüğü, Uluslararası Hanover Ticarî Araç Fuarı açılışında açıklandı.



PEUGEOT'DAN 1 ADET 207 RC LE MANS KAZANMA ŞANSI

DÜNYADA 1 milyon kişi 207'yi seçti. Peugeot 207'nin bu kadar çok tercih edilmesinin pek çok sebeplerinden bazıları: Göz kamaştırıcı tasarımı, geniş motor ve şanzıman seçenekleri, benzersiz sürüş keyfi, yakıt ekonomisi, yüksek donanım seviyesi ve şimdi de 15 bin YTL'ye 24 ay vadeli fırsatı. Ayrıca www.birmilyonplaka.com adresine veya kısa mesajla Turkcell 5434'e 18 Ekim tarihine kadar plâka numarasını göndererek kampanyaya katılanlar, Peugeot 207 RC Le Mans sahibi olma şansı yakalıyor. 19 Eylül tarihi itibariyle başlayan ve yoğun ilgi gören kampanyaya ilk 5 günde yaklaşık 8 bin kayıt yapıldı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır