"Gerçekten" haber verir 06 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Kanatlı sektörünün kurtuluşu dış pazarda

MUDURNU Tavukçuluğu satın aldıktan sonra sektöre ‘’MUPİ’ markasıyla giren Kılıç Holding Kanatlı Grubu Başkanı İhsan Bozan, yaptığı açıklamada, yem maliyetlerinin artması, kene korkusundan pikniğe çıkılamaması gibi çeşitli etkenlerle geçen yılın Ekim ayından itibaren krize giren kanatlı sektörünü Ramazan’ın da kurtaramadığını belirtti.



Türkiye’de yaşlı araç sayısı çok fazla

TÜRKİYE trafiğinde seyreden her 5 araçtan biri en az 20 yaşında.



BOR MADENİ, BİR ŞEHİR EFSANESİ Mİ?

Eti Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Türkiye’nin bor re-zervi konusundaki değerlendirmelerin “şehir efsanesi’’ olduğunu söyledi.



Kurşunsuz benzin ve motorine küçük indirim

AKARYAKIT ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatında 6 YKr, motorinin litre fiyatında ise 5 YKr indirim yapıldı.



TPAO, Akdeniz’de petrol arayacak

TÜRKİYE Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Akdeniz’de 2 boyutlu sismik çalışma yapması için bir gemi kiraladı.



İzmir’in, EXPO umudu bitmedi

İZMİR Valisi Cahit Kıraç, İzmir’in 2020 EXPO’suna veya başka bir EXPO’ya aday olmayı düşüneceğini belirtti.



Polonya, Türk ihracatçısını bekliyor

İHRACATTA yeni fırsatlar arayan Türkiye, 570 yıllık ticarî partnerini ziyaret edecek. Hazır giyimden konfeksiyona, tarım ürünlerinden yapı malzeme ve kimyasallarına kadar birçok alanda Türk ihraç ürünlerinin tanıtımını amaçlayan Dış Ticaret Müsteşarlığı ile İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri, Polonya’yı 27 Ekim’de geniş katılımlı bir ticaret heyeti ile ziyaret edecek. Polonya ile 570 yıllık ticari bir geçmişi bulunan Türkiye, bu ülkeye ihracatını arttırmayı hedefliyor.



İhracatçı kotalardan şikâyetçi

ULUSLARARASI Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Tamer Dinçşahin, yıllar önce uygulamaya konulan kota sisteminin, artık büyüyen ihracatlarını taşımaya yetmediğini savundu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır