"Gerçekten" haber verir 16 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Rüştü: Antrenörlük yapmam

BEŞİKTAŞ'IN deneyimli kalecisi Rüştü Reçber, ''Futbolu, heyecanım ne zaman kaybolursa veya ne zaman fiziki durumum el vermezse o zaman bırakmayı düşünüyorum.

Ama bu aralar değil'' dedi. Siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik çıkardığı Yavru Kartal dergisinde fun club üyeleri Kenan ve Aleyna Yurtvermez'in sorularını cevaplayan Rüştü Reçber, futbolu ne zaman bırakmayı düşündüğü yönündeki bir soru üzerine, ''Futbolu, heyecanım ne zaman kaybolursa veya ne zaman fiziki durumum el vermezse o zaman bırakmayı düşünüyorum. Ama bu aralar değil'' ifadesini kullandı. Rüştü, futbolu bıraktıktan sonrası için düşüncelerinin sorulması üzerine de ''Futboldan kopmayacağımı düşünüyorum ama futboldan kopmadan nasıl bir meslek yaparım, bilmiyorum. Yönetim, idari, medya bazında olabilir ama antrenörlük yapmayı şu anda düşünmüyorum'' şeklinde görüş belirtti.

PETER SCHMEİCHEL'I ÖRNEK ALDIM

Futbola ilk başladığında genelde forvette oynadığını, ancak ilerleyen zamanda bir hocasının, boyu uzun olduğu için kendisini kaleye geçirdiğini belirten deneyimli file bekçisi, ''Zorunlu olarak kaleye geçtim ama kaleciliği sevmeye başladıktan sonra Engin İpekoğlu, Hayrettin Demirbaş etkilendiğim isimler olmuştur. Daha sonra da Peter Schmeichel'ı örnek aldım'' dedi. Bir soru üzerine, Türkiye'de oynamanın Avrupa'da oynamaktan çok daha zor olduğunu kaydeden Rüştü, ''Oğlumun sporcu olmasını isterim ama hangi branşla ilgileneceği kendisine bağlı. Futbolcu olmasını da isterim ama kaleci olmasını pek istemem'' ifadelerini kullandı. Kariyeri boyunca 118 kez (A) milli, 12 kez ümit milli, 2 kez de ordu milli olmak üzere ay-yıldızlı formayı toplamda 132 kez giydiğini anlatan deneyimli file bekçisi, futbol yaşantısı boyunca en çok etkilendiği maç olarak, 2002 Dünya Kupası'nda Güney Kore ile oynanan Dünya üçüncülüğü karşılaşmasını gösterdi.

Beşiktaş Ankara'ya bugün otobüsle gidecek

BEŞİKTAŞ, Gençlerbirliği ile 19 Ekim Pazar günü yapacağı Süper Lig 7. hafta maçının hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenman sağanak yağış altında geçti. Beşiktaş, pazar günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı için bugün kara yoluyla Ankara'ya gidecek. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden sabah saat 10.00'da yola çıkacak siyah-beyazlılar, akşam saat 17.00'de maçın yapılacağı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda antrenman yapacak.

16.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon lider dönmek istiyor

  Türk basketbolu 43. yaşına giriyor

  Sezonun ilk maçı: F.Bahçe-TED

  Rüştü: Antrenörlük yapmam

  Yattara dünyanın yıldız oyuncularından biri olabilir

  Olimpiyat madalyalı sporcular ödüllerini alıyor

  Uygun'dan ‘Aragones'in yardımcısı’ haberine tepki

  G.Saray'da Burak Dilmen göreve başladı

  Hakan Şükür Lütfi Kırdar'da spor panelinde konuşacak

  Beşiktaş'ta imzalı formalar 99 YTL'ye satışa çıkarıldı

  Namazgah Yağlı Güreşleri yağmur yüzünden ertelendi

  Filede son şampiyon Eczacıbaşı G.Saray'ı ağırlıyor

  İddia, gençler ve spor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır