"Gerçekten" haber verir 20 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Auto Show’un göz bebeği: Chery

Üretİm tesislerinin temelini 1997 yılında atan Chery, 1999 yılında seri üretime geçmiş, 2004 yılında 200.000, 2007 Ağustos ayında ise 1.000.000. aracını üretmiştir.

Rusya, Ukrayna, Mısır, Uruguay, İran ve Endonezya'da da üretim tesisleri olan Chery, dünyanın 60'dan fazla ülkesine ürün ihracatı gerçekleştirmektedir. Chery Çin'in ilk bütün araç, motor, araç yapım teknoloji ve ekipmanı ihracatçısı; ve ihracat yaptığı 60'dan fazla ülkede o ülkenin standartlarına uygun şekilde üretim yapan ilk Çin menşeli otomobil markası olmuştur.

FABRİKA

Çin'in Anhui eyaletinin Wuhu şehrinde 18 Mart 1997 yılında inşaatına başlanan Chery üretim tesisleri, ileri üretim teknolojisine sahip 2 adet otomobil ve 2 adet motor fabrikası bulunmaktadır.

Şirket politikası olarak üretim aşamasından satış sonrası hizmetlere kadar modern ve yenilikçi tasarım anlayışı, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Chery, 2001 yılında ISO 9001 Uluslararası Kalite Standardı Sertifikası'nı alabilen ilk Çinli otomobil markası olmuştur. Bunun yanında Chery Ekim 2002'de, Alman TUV organizasyonunun ISO/TS16949 Kalite Belgesi'ne lâyık görülmüştür.

Üretimin her aşamasında Alman teknolojisinden yararlanan Chery, Çin'in en büyük ve hızlı büyüyen yerli otomobil markası olmasının yanı sıra Fiat ve Chrysler gibi dev otomobil firmaları ile yapmış olduğu uluslar arası anlaşmalarla bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin sinyallerini vermektedir.

Chery Çin otomotiv sektöründe Ar-Ge, orjinal tasarım, düşük yakıt tüketimli motor üretimi gibi konularda öncü olmak adına uluslar arası firmalar ile işbirliği içerisine girmiştir. ARAÇLAR VE MODELLER Chery üretim tesislerinde 10 ayrı model üretilmektedir. Uluslar arası beğenilere hitap eden modellerin üretildiği fabrikalarda güvenlik, konfor ve performans odaklı üretim gerçekleştirilmektedir. Küçük şehir otomobillerinden arazi araçlarına kadar bütün segmentlerde söz sahibi olmayı hedefleyen Chery, 2007 yılında en fazla binek otomobil modeli üreten Çinli otomobil markası olmuştur.

20.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Auto Show’un göz bebeği: Chery

  Tercihlerimiz kişiliğimizi yansıtır

  Yeni nesil Ford Fiesta ve KA’dan gövde gösterisi

  Fiat’ın efsanevî modeli 500 Türkiye’de!

  Ve İ20 Hyundai ailesine katıldı

  En çevreci Seat, İbiza Ecomotive!

  ASIMO'dan futbol şovu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır