"Gerçekten" haber verir 20 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Yeni nesil Ford Fiesta ve KA’dan gövde gösterisi

Türkİye'de küçük segment 5 kapı sınıfının lideri Ford Fiesta'nın 7'inci nesil modeli ve yeni Ford KA ilk kez bu fuarda ülkemize "merhaba" dedi.

Fuarda ayrıca, Ford'un yeni 4x4 aracı Kuga ve bütün Ford Focus ailesi başta olmak üzere, Ford Mondeo, Galaxy, S-MAX, C-MAX ve performans araçları da sergileniyor. Ford Otosan, yirmi araç sergileyeceği Autoshow İstanbul'da özellikle küçük otomobillerinin yeni modelleri ile büyük heyecan verecek ve fuara damgasını vuracak. Ford Fiesta'nın, 2005 ve 2007 yıllarında Türkiye'de 5 kapılı B segmentinin en çok satan otomobili olduğunu ve 2008'de de liderliğini sürdürdüreceğini ifade etti Ford Otosan Genel Müdürü Michael Flewitt.

KONSEPT OTOMOBİLDEN, GLOBAL OTOMOTİV İKONUNA: YENİ NESİL FİESTA

Global tasarım anlayışı ile bütün dünya pazarları için dizayn edilen ve Ford Kinetik Tasarım Felsefesi'nin bütün özelliklerini taşıyan yeni Ford Fiesta, gelişinin sinyallerini 2007 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenen ziyaretçileri kendisine hayran bırakan Verve konsept otomobili ile vermişti.

Yeni Fiesta'nın tasarımı, Avrupa'dan Amerika'ya, Çin'den, Avustralya'ya ve Güney Afrika'ya bütün müşterilerinin ihtiyaç ve zevklerine hitap edebilecek şekilde gerçekleştirildi. Yeni Fiesta'yı aşamalı olarak bütün dünya pazarlarında görebileceğiz.

YENİ FORD KA, PARİS’TEN SONRA İSTANBUL’DA

Dünya lansmanı geçtiğimiz hafta Paris Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilen Yeni Ford KA, Ford Otosan standının büyük heyecan veren diğer küçük otomobili olacak.

Yeni Ford KA, kişisel tarzlarını otomobilleri ile ifade etmeyi tercih eden bir hedef kitle için imal edildi. Yeni KA, iç tasarımı ile modaya uygun ve eğlenceli kişiliğini üretken ayrıntılarla bir araya getiren, B sınıfı bir otomobil olarak benzersiz özellikler sunuyor.

Yeni KA geniş iç alanı, dört yetişkin ve eşyalarını rahatça alabilmesiyle aynı zamanda çok kullanışlı. Yüksek oturma konumu, dikkatle yerleştirilmiş kumanda düğmeleri ve mükemmel görüş açısı KA'yı, her yaştaki sürücü için kullanımını zevkli hale getiriyor.

20.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Auto Show’un göz bebeği: Chery

  Tercihlerimiz kişiliğimizi yansıtır

  Yeni nesil Ford Fiesta ve KA’dan gövde gösterisi

  Fiat’ın efsanevî modeli 500 Türkiye’de!

  Ve İ20 Hyundai ailesine katıldı

  En çevreci Seat, İbiza Ecomotive!

  ASIMO'dan futbol şovu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır