"Gerçekten" haber verir 21 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.Saray zorlanmadı

G.Saray sezonun ilk derbisinde Trabzon'a karşı rahat bir galibiyet aldı. Bu sezonun Trabzonspor'u geçmiş haftalarda hayli güçlü bir grafik çizdi.

Neticesinda da lig liderliği ünvanıyla İstanbul'a geldi. Bu maçın önemli tarafı Trabzonspor'un bu maçta ortaya koyacağı performansla şampiyonluk yolunda çapının ne olacağı yönündeydi. Neticesinden de görüldüğü gibi bu işin, yani şampiyonluğun kolay bir süreç olmadığı Trabzon cephesinden anlaşılmış oldu.

G.Saray bir çok eksiğiyle başı ağrıyan taraftı. Trabzonspor ideal kadrosuyla sahadaydı. Colman ve Yattara, Ersun Yanal'ın tercihi doğrultusunda kenarda oturuyordu. G.Saray'da ise Skibbe, üç stoper Servet, Emre Aşık, Meira'yı aynı anda sahaya sürdü. Aklımıza Steau Bükreş maçını getirdi. Önce gol yemeyeyim düşüncesi ön planda olan bir anlayıştı bu. Meira'nın Ayhan ve Hakan Balta ile orta sahayı kontrol etme düşüncesi bu defa tuttu. Futbol böyle enterasan bir oyun işte.

G.Saray bu dizilşle maçı kolay kazandı. Ancak, ileride tek forvet oynayan Baros'un arkasındaki üçlü Lincoln, Arda, Kewell gününde olunca G.Saray bu maçı çok iyi futbol oynamasa da kazandı. Trabzonspor ne hücumda ne de defansta başarılıydı. Hatta son yarım saat 10 kişi oynayan G.Saray'a karşı dahi, hücumda bir varlık gösteremediler. Bu arada kaleci De Sanctis, G.Saray'a faydalı olmaya başladı görüntüsü vermeye başladı. Krtik kurtarışları ve takıma uyumu bu maçta iyiydi.

SAİD OKUR

21.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray gol olup, yağıyor

  F.BAHÇE SİFTAH PEŞİNDE

  G.Saray zorlanmadı

  Anadolu fırsatı kaçırdı

  Denizli Beşiktaş camiasına güven verdi

  Denizli, Beşiktaş'ı zirveye oturttu

  MHK'dan maçlardaki süre uzatımı açıklaması

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır