"Gerçekten" haber verir 02 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

2. ÜMİT ÖZAT VAK'ASI

İSPANYA'DA geçen perşembe günü Real Union ile Real Madrid takımları arasında oynanan Kral Kupası maçı sırasında birden bire yere yığılarak baygınlık geçiren ve şuurunu kaybeden Real Madridli futbolcu Ruben de la Red'in yapılan ilk testlerinde sağlık durumu iyi çıksa da futbol kariyerinin bitme riskinin olduğu iddia edildi.

Maçın ilk yarısında yaşanan olayda, yere düşerek şuurunu kısa bir süre kaybeden De la Red, sahada doktor müdahalesiyle kendine getirildikten sonra hastaneye kaldırılmıştı. Geceyi hastanede geçiren ve yapılan tüm testler sonrasında herhangi bir sağlık problemi olmadığı açıklanan De la Red, hiçbir şey hatırlamadığını söylediği olaydan sonra cuma günü Madrid'e dönerek evinde dinlenmeye çekildi.

Real Madrid'in resmi internet sitesinden, ''İyiyim. Benimle ilgilenen herkese teşekkür ederim'' diye mesaj yollayan 23 yaşındaki futbolcunun, riske atılmamak için bu hafta sonunu evinde dinlenerek geçireceği, takımla antrenmanlara çıkmayacağı bildirildi. Real Madrid kulübü, genç orta saha oyuncusunun başına gelenlerin nedeninin tam olarak öğrenilmesine kadar, De la Red'in dinlendirilmesinden yana olduğunu açıkladı.İspanya'da Sevilla takımında oynayan 22 yaşındaki Antonio Puerta, geçen yıl maç içinde benzer bir şekilde baygınlık geçirmiş ve hayatını kaybetmişti. Yere yığılıp, şuurunu kaybetmişti ALMANYA'DA Köln’ün kaptanlığını yapan Ümit Özat, 30 Ağustos'ta oynanan Karlsruhe maçının 26. dakikasında topsuz alanda bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Ani tansiyon düşmesi nedeniyle bilincini kaybeden deneyimli oyuncu takım doktorlarının yoğun çabasıyla hayatta kaldı. Köln kulüp doktoru Jürgen Böhle, Karlsruhe'deki doktorlarla görüştüğünü belirterek, "Tüm inceleme ve araştırmalar yapıldı. Herhangi kalp ya da başka bir organ sorunu yok. Nöroloji de temiz çıktı. Ama biz de önümüzdeki günlerde tekrar kontrollerimizi yapacağız" diye konuşmuştu. Ümit'in antrenmanlara çıkabileceğini tahmin ettiğini ifade eden Böhle, "Sorun kan dolaşımı bozukluğu, stres veya az su ya da yemek yemekten veya vücudun susuz kalmasından kaynaklanabilir. Bunu tam olarak bilmiyoruz. Normalde oyuncularımızın yeme içmelerine dikkat ediyoruz. Meslek hayatımda benim de ilk kez böyle bir şey başıma geldi. Ümit yere düştükten sonra dilini yuttu. Yoksa kalp krizi ya da başka bir olay yok. Zaten sedye ile soyunma odasına götürülürken kendine geldi ve konuşmaya başladı. Hatta oynamak istediğini bile söyledi" dedi.

02.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  2. ÜMİT ÖZAT VAK'ASI

  Mustafa Denizli takımda revizyon yapmayacak

  Holosko: Kayseri'den puan almak kolay değil

  Magic'in yenildiği maçta Hidayet 18 sayı attı

  Futbolculara ıslak kafayla dışarıya çıkmayın uyarısı

  Beşiktaş Kayseri'den lider dönebilecek mi?

  G.Saray, Ali Sami Yen'de G.Antepspor'u ağırlıyor

  SÜPER LİGDE BUGÜN

  Ford Otosan 26. Kocaeli Rallisi dün start aldı

  Beşiktaş Cola Turka ABD'li pivot Butler'i transfer etti

  Halil Mutlu haltere veda etti

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır