"Gerçekten" haber verir 03 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

PROTON'UN EN ÇOK SATAN MODELİ SAGA'YA BİR ÖDÜL DAHA

PROTON'UN en çok satan Saga modeli, Auto car Asya tarafından küçük Sdn/HB kategorisinde "2008 yılının en iyi aracı ödülü"ne ikinci kez lâyık görüldü. Auto car Asya'nın, 22 Ekim 2008'de düzenlediği törende, Yönetim Kurulu Başkanı Dato Zainal Abidin Proton adına ödülü teslim aldı.

Geçtiğimiz aylarda, SAGA modeli yine, 'Seçkin kişilerin Otomobili' adıyla "2008 yılı Asya Otomobil Endüstrisi Ödülü" ne lâyık görülmüştü. Saga modelinin sahip olduğu stil, kaliteli yapısı, sürüş ve yol tutuş tekniği, ekonomik fiyatı ve yakıt sarfiyatı ile Türkiye'de de çok tutulan bir model olması bekleniliyor. İlk kez Auto Show 2008 fuarında otomobil severler ile buluşan model özellikle fiyatı ve dış görünümü ile ilgi odağı oldu. 15.000.-YTL başlangıç fiyatı olarak satışa sunulacak olan modelin farklı donanımları mevcut. ULUMOTOR, 2008 yılı sonu itibari ile Türkiye ye getirilen Proton marka araçların model sayısını 5'e; 2009 yılında da Proton ürün gamına yeni eklenecek MPV, hafif ticari araç modelleri ile 7'ye tamamlamayı hedeflemekte. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya ULUBAŞ, bu markanın arkasında olduklarını, genişleyen ürün gamı ile bugün itibariyle yeni bir sayfayı açtıklarını; hali hazırda bulunan 57 noktadaki bayi ağının ve mevcut personel revizyonun yapılması ile otomotiv pazarından gerekli payı almak için çok çalışacaklarını açıkladı. ULUBAŞ, gurup şirketlerin içinde yer alan finans şirketi aracılığı ile yeni düzenledikleri kampanyada kefilsiz, 60 aya kadar vade imkânı ile şu sıralar piyasanın durgunluğunu da aşacaklarını söyledi.

03.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Hafta içi çalış, hafta sonu gez

  PROTON'UN EN ÇOK SATAN MODELİ SAGA'YA BİR ÖDÜL DAHA

  FİAT'TAN İZMİR'E YENİ MODEL ÇIKARMASI!

  DACİA'DAN TAKAS AVANTAJI

  SKODA, ARACINIZI KIŞA HAZIRLIYOR

  LAND ROVER G4 CHALLENGE TEMSİLCİLERİMİZ BELLİ OLDU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır