"Gerçekten" haber verir 03 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

FENERBAHÇE TATMİN ETMİYOR

Geçen hafta Galatasaray'ın başına gelenlerden sonra, Fenerbahçe; Eskişehir deplasmanından bir puanla döndüğüne şükretmeli.

Fenerbahçe'nin oynadığı futbola bakarsak haksız sayılmayız. Maçın başından itibaren ağırlığını sahaya koyamadı.Fenerbahçe baskısını arttırmaya başladığı anlarda kalesinde golü gördü. Alex bireysel çabalarıyla iki defa takımını öne geçirdi. Ama Edu-Lugano ikilisi adeta gol yemek için rakibe davetiye çıkarttılar.

Fenerbahçe bir türlü gerçek oyununu sahaya bir bütün halinde yansıtamıyor. Sahada mücadele bile etmeyen oyuncular vardı. Koşacakları yerde yürüdüler. Pozisyonları uzaktan seyretmekle yetindiler. Sahada kollektif futbol anlayışı olmayınca bireysel hatalar da önlenemiyor. Yenilen gollerde hata sadece iki ismin değil bütün takımın hatası. Roberto Carlos hücuma çıktığı zaman Fenerbahçe'nin sol defansı açık vermeye başlıyor. Selçuk-Maldonado ikilisi oyun kuramadı. Uğur tek başına bir sağ bir sol kanadı idare etmeye çalıştı. Orta sahası oyuna müdahale edemeyen bir Fenerbahçe sözkonusuydu.

Kanat organizasyonları diye bir şey göremedik. İnsiyatif forvet oyuncuları Güiza ve Semih'e kaldı. Semih'i de nerede oynatacağına bir türlü karar veremedi Aragones. Bir sağ kanatta göründü, bir forvete gitti. Güiza ise tek başına etkili olmadı. Eskişehir on kişi kaldıktan sonra Fenerbahçe baskısının artacağını düşünmüştük ama evsahibi daha atak oynamaya başladı.

İkinci yarı Fenerbahçe kendi yarı sahasına çekilmesine karşılık kalesinde önemli açıklar verdi. Hücum yapmamasına karşılık defans da yapamadı. Bu oyunla şampiyonlar liginde beraberlik bile alamazsınız. Eskişehir galibiyeti bir anlamda kaçıran taraf oldu. Özetle Fenerbahçe Arsenal gibi çok önemli bir maçın öncesinde hiç de iyi sinyaller vermedi.

EFE KIRMIZI

03.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Şampiyonluk gitti

  Alex'in buruk 101. gol sevinci

  FENERBAHÇE TATMİN ETMİYOR

  Yanal Trabzon'da güvenoyu tazeledi

  Ali Koç: Top çizgiden geçtiyse Eskişehirspor'a yazık oldu

  Hacettepe teknik direktörü Osman Özdemir görevi bıraktı

  Konyaspor'da deplasmanda alınan 3 puan sevinci yaşanıyor

  Magic Kings'i 121-103 yendi, Hidayet 21 sayı kaydetti

  Malatya'da antrenör-futbolcu kavgası güçlükle yatıştırıldı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır