"Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

KREDİ BORÇLULARINDA ÜRKÜTEN ARTIŞ

Kredi kartı borcunu ödemeyenler ile gecikmeli ödeyenleri gösteren negatif nitelikli ferdi kredi ve kredi kartları sisteminde yer alan kişi sayısı, Eylül ayında, bir önceki aya göre yaklaşık yüzde 41.2 oranında arttı. Merkez Bankası verilerine göre, Ağustos ayında toplam 79 bin 277 adet olan ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin toplamı, Eylülde 111 bin 979’a çıktı.



İş dünyası Obama’yı olumlu karşıladı

TÜSİAD International Başkanı Kaslowski, kriz için doğru ve yerinde birinin seçildiğini söyledi. TAİK Başkanı Dinçer de Obama’nın, piyasaların güven veren lider ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını belirtti.



TAİK: PİYASALARA GÜVEN VERECEK BİR LİDER

Türk Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanı Haluk Dinçer de, Obama’nın seçimi kazanmasının, ABD’nin en zor günlerinde bile kendisini yenileyebilmesi, güçlü bir demokrasi olduğunun herkese ispatı için bir fırsat olduğunu belirtti.



Krizin, kurbanlık satışını olumsuz etkileme endişesi

Kurban Bayramına yaklaşık bir ay kala, dünya piyasalarındaki finansal krizin kurbanlık satışlarını olumsuz etkilemesi endişesi yaşanıyor



Sanayici destek beklerken zam geldi

TAŞIT Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Başkanı Ömer Burhanoğlu, doğalgaz zammının maliyetleri yüzde 4-5 oranda artıracağını ve kar marjlarının tamamen eriyeceğini belirtti.



Kekik’ten gelen şifa

İBNİ SİNA Baharat, ağrıları rahatlatan Kekik Özlü Bitkisel Kremi’ni piyasaya sundu. Güz Şifalı Bitkiler markasıyla satış yapan İbni Sina Baharat’ın, 12 çeşit bitkisel yağdan imal ettiği Kekik Özlü Bitkisel Krem, ağrı giderici ve kas gevşelici özelliğinden dolayı romatizma ağlılarında, kulunç ağlılarında, bel ve boyun tutulması, varis ve eklem kemik sistemi üzerinde rahatlatıcı ağrısız bir hayat için tabii destek sağlıyor. Krem ayrıca, stres, kireçlenme, yorgunluk, vücuttaki toksinleri masaj yoluyla dışarı atarken vücuda zindelik veriyor. Ağrı olan bölgeye kremle derinlemesine masaj yapılıp, 10 saat sonra vücut yıkanılması ve masajın iki günde bir yapılması tavsiye ediliyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır