"Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ZİCO, F.BAHÇE'NİN HER MAÇINI İZLİYOR

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı eski çalıştırıcısı Arthur Zico, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde, şans ibresinin konuk takımdan yana olmasına rağmen, sarı-lacivertli takımın derbiyi lehine estirmeye çalışacağını söyledi.


Haydi G.Saray

GALATASARAY UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu ikinci hafta maçında bugün Portekiz temsilcisi Benfica ile Lizbon'da karşılaşacak.

AVRUPA'DA 213. MAÇ

UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu ikinci hafta maçında bugün Portekiz'in Benfica takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, Avrupa kupalarındaki


  Trabzon'un zirve keyfi

TEKNİK direktör Ersun Yanal yönetiminde başarı grafiğini yükselten Trabzonspor'da, Turkcell Süper Lig'de 9. hafta sonunda liderlik koltuğunda oturmanın keyfi yaşanıyor.


  Sergen Yalçın'ın yorumu Şanlıurfa'lıları kızdırdı

ŞANLIURFASPOR Kulübü geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Eskişehir-Fenerbahçe maçında forma giyen Fenerbahçeli Maldonado hakkında Sergen Yalçın'ın kaleme aldığı köşe yazısında Şanlıurfaspor ile ilgili yazısına büyük tepki gösterdi. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, Habip Aslan başkanlığında yaptığı toplantıda Sergen Yalçın olayını gündeme aldı. Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe analizini yaparken Vatan Gazetesindeki yazısının Şanlıurfa'da büyük infial uyandırdığını söyledi. Sergen Yalçın, Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının analizini yaparken Fenerbahçeli futbolcuları eleştirmiş, yazısının bir bölümünde de şöyle yazmıştı: "Maldonado bence futbolcu değil, saçını kestirmiş, Şanlıurfasporlu oyunculara benzemiş. Zaten en fazla orada oynar."


  F.Bahçe Ülker deplasmanda Joventut karşısına çıkıyor

FENERBAHÇE Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 1. tur (C) Grubu'ndaki üçüncü maçında bugün deplasmanda İspanyol temsilcisi Joventut ile karşılaşacak. Badalona kentindeki Badalona Olimpik Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.30'da başlayacak. (C) Grubu'nda geride kalan ikişer maç sonrasında birer galibiyet ve yenilgisi bulunan Fenerbahçe Ülker ile DKV Joventut, averajla 3 ve 4. sıraları paylaşıyor.


  Hasan Doğan Stadı ve Spor Kompleksi bugün açılıyor

ANKARA Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Hasan Doğan Stadı ve Spor Kompleksi'nin açılışı, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. Yapımı 6 ayda gerçekleştirilen, İvedik Caddesi'ndeki FIFA Star 2 belgesine sahip komplekste, halı sahanın yanı sıra 6 kulvarlı uluslararası standartlara uygun atletizm pisti ve geniş kullanımlı 3 adet fitness bölgesi bulunuyor. Stadyumda 4 takıma hizmet edebilecek özellikte soyunma ve taktik odaları, duş, VIP ve basın bölümü, canlı yayın bölümleri, amatör spor kulüplerine tahsis edilen çalışma ve taktik odaları ile 2 bin kişi kapasiteli kapalı tribün de yer alıyor. Ayrıca komplekste gece aydınlatması ve dahili kamera sistemleri de bulunuyor. Kompleks, Yenimahalle Belediyesi'nin ilçeye gerçekleştirdiği 54 yatırım için düzenleyeceği toplu açılış töreninde Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açılacak.


  Bursa'yı bırakan Aybaba G.Birliği'nde göreve başladı

SÜPER Lig'deki kötü gidiş sonrasında teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Gençlerbirliği, dün anlaştığı teknik adam Samet Aybaba ile dün ilk idmanını gerçekleştirdi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki Konyaspor maçı hazırlıkları yaklaşık 1 saat sürdü. İdmana, sakatlıkları süren İlhan ve Erkan'ın yanı sıra sezonu kapatan Yasir dışındaki tüm oyuncular katıldı. Kırmızı-siyahlı futbolcular, antrenmanın ilk bölümünde hafif koşu ve kondisyona dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmanın ikinci ve son bölümünde ise futbolcular, yarı sahada çift kale maç oynadı. Aybaba, ilk antrenmanda genel olarak takımını gözlemekle yetindi. Bu arada Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yardımcılıklarını Levent Şahin ve kaleci antrenörü Yaşar Duran yapacak.


  Maradona resmen Arjantin Millî Takımının başına geçti

ARJANTİNLİ efsanevi futbolcu Diego Maradona, resmen Arjantin Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü oldu. Geçen hafta Arjantin ekibinin başına getirileceği duyurulan Maradona, Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Julio Grondona ve Arjantin Milli Futbol Takımı Genel Menajeri Carlos Bilardo'nun da hazır bulunduğu basın toplantısında, teknik direktörlük sözleşmesini imzaladı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır