"Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

İş dünyası Obama’yı olumlu karşıladı

TÜSİAD International Başkanı Kaslowski, kriz için doğru ve yerinde birinin seçildiğini söyledi. TAİK Başkanı Dinçer de Obama’nın, piyasaların güven veren lider ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını belirtti.

Barack Obama’nın ABD’nin yeni başkanı olması iş dünyasında olumlu karşılandı. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) International Başkanı Aldo Kaslowski, Obama’nın seçimi kazanması ile finansal kriz için doğru ve yerinde birinin seçildiğini tahmin ettiğini belirtti. Aldo Kaslowski, seçim sonucunun ABD’nin içinde bulunduğu krizi nasıl etkileyeceği konusunda da şunları söyledi: “Obama’nın kazanmış olması, her halükarda bu konularda çok daha vakıf olması nedeniyle bir ilerleme kaydedilecektir. Bu kriz ucu gözükmeyen bir krizdir. Bunun ne kadar süreceğini söylemek için henüz erken. Çünkü reel sektörü ancak şimdi ilgilendiriyor. Bugüne kadar sadece bankalar ve finansal kurumlar ile ilgili kurtarmalar olmuştu. Fakat bundan sonra reel sektöre ne kadar destek yapılacaktır, reel sektörde bundan sonra nasıl gelişecektir? Eğer gerekli tedbirler zamanında alınırsa, bazı fırsatların değerlendirilmesi mümkün olacaktır. Türkiye için de geçerlidir söylediklerim. Bir şeyler olabilir yani... Yeter ki tedbirler alınsın.”

06.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  KREDİ BORÇLULARINDA ÜRKÜTEN ARTIŞ

  İş dünyası Obama’yı olumlu karşıladı

  TAİK: PİYASALARA GÜVEN VERECEK BİR LİDER

  Krizin, kurbanlık satışını olumsuz etkileme endişesi

  Sanayici destek beklerken zam geldi

  Kekik’ten gelen şifa

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır