"Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

‘İslâm Medeniyetinde Bağdat’ sempozyumu

ÜMRANİYE Belediyesi ile Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘İslâm Medeniyetinde Bağdat’ konulu uluslar arası sempozyum, 7–9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ümraniye Belediyesi, İslâm Medeniyetinin en önemli tarih ve kültür merkezlerinden birisi olan Bağdat’ı anlatacak ‘İslâm Medeniyetinde Bağdat’ isimli sempozyumun sponsorluğunu üslenerek anlamlı bir organizasyon daha imza atıyor. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İKÖ İslâm Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) ile ortaklaşa düzenlenen sempozyumda, ilim adamları bir araya geliyor. İslâm Konferansı Teşkilâtı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Prof. Dr. İbrahim Kâfi Dönmez ve Prof. Dr. Raşit Küçük’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü akademisyenin katılacağı sempozyumun açılış günü konuşmasını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yapacak. Sempozyum 7-9 Kasım tarihleri arasında, Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde saat 09.00-11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

07.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  KÖY ÇEŞMELERİNDEN MEDENİYET AKIYOR

  İstanbul’da belgesel günleri

  Türk filmleri Hollywood’u solluyor

  ‘İslâm Medeniyetinde Bağdat’ sempozyumu

  Özel tiyatrolara 2.5 milyon YTL

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır